Haberler

Mhp Elazığ Milletvekili Enver Erdem , Miraç Kandilini Kutladı

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ Milletvekili Enver Erdem , yarın akşam idrak edeceğimiz Miraç Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınlayarak tüm Elazığ halkının kandilini tebrik etti.

MHP Milletvekili Enver Erdem , mesajında Miraç Kandilinin hikmeti ve bereketi bol olan mübarek bir gece olduğunu vurguladı.

Enver Erdem mesajında : "İslam âlemi olarak böyle olağanüstü bir geceyi bir kez daha idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşamaktayız.Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufkunu simgeleyen bu gecenin özünde, her türlü kötülükten arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakârlık, paylaşma, sorumluluk ve ilahi emirlere teslimiyet göstererek yüce mertebelere erişmek vardır. Bu ve benzeri geceler; iman, ibadet ve düşünce bakımından kendimizi yenileyerek, rahmeti kazanacak işler yapmamız, kulluk bilincine ulaşarak dua ve niyazda bulunmamız için bir nimettir, vesiledir.Bu gece Yüce Dinimiz İslam'ın "yaratılanı yaratandan ötürü sevme" prensibini hatırlayarak gönül kapılarımızı herkese açalım. Miracın, ilahî yükselişin, gönül ve ruh temizliğinden geçtiğini unutmayalım. İnancımıza göre alemlere rahmet ve insanlığın kurtuluşu için gönderilen Sevgili Peygamberimizin yaptığı mukaddes ve manevi yolculuk anlamına gelen Miraç'ın özünde kötülüklerden arınma, insanlığın yararına değerler üretme, fedakarlık, paylaşma ve sorumluluk vardır.

Bu mübarek gecenin şehrimize, ülkemize, hayırlar getirmesini; Türk- İslam aleminin birlik ve beraberliğine, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah'tan diliyorum. Elazığlı hemşehrilerimizin ve tüm Türk- İslam aleminin kandilini tebrik ediyor, Elazığlı hemşehrilerimizi saygıyla selamlıyorum

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title