Haberler

MHP'den Taşeron İşçilere Destek

Güvenlik İş Sendikası Malatya İl Temsilci Çetin Tatar ve yönetimi, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar’ı ziyaret etti.

Güvenlik İş Sendikası Malatya İl Temsilci Çetin Tatar ve yönetimi, MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar'ı ziyaret etti.

Tatar, AFAD'a bağlı Beydağı Konaklama Merkezinde çalışan güvenlik personellerinin sorunları hakkında, Başkan Avşar'a bilgi verdi ve yardım talebinde bulundu. Ziyarette konuşan Güvenlik İş Sendikası İl Temsilci Çetin Tatar, "AFAD'a bağlı Beydağı Konaklama merkezindeki 120 güvenlikçi, 430 taşeron personelimiz mevcut. Türkiye genelinde bize bağlı 8 bin 700 işçi bulunmaktadır. Son çıkan KHK ile burada bulunan güvenlikçilerimizin kadro dışında kalacağı ve bugüne kadar müracaatları alınmadı. Çok yerlere müracaatımız oldu. Maliye Bakanlığı'na, Sosyal Güvenlik Bakanlığı'na ve Personel Daire Başkanlığı'na girişimlerimiz oldu. Fakat sonuç alamadık. Bugün itibariyle Taşeron işçilerin sorunları ile yakinen ilgilenen MHP Malatya İl Başkanı Ramazan Bülent Avşar'a hem hayırlı olsun hem de sorunlarla ilgili kendilerini ziyaret ettik" dedi.

Bu arada İl Başkanı Avşar'ın girişimi ile Sendika Temsilcisi Tatar, TBMM Plan ve Bütçe Komisyon Üyesi ve MHP Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı ile telefonla görüştü. Kalaycı'nın, Tatar'ın ilettiği sorunların aynı gün meclise taşıması, bir umut oldu ve Türkiye genelinde 8 bin 700 işçinin müracaatlarının alınmaya başladığı bilgileri paylaşıldı.

Ziyarette kısa bir konuşma da yapan MHP Malatya İl Başkanı Bülent Avşar ise "Bazı taşeron işçilerin kadroya alınmaması hususu bizleri ziyadesiyle üzmektedir. MHP Olarak bizler her zaman siz kardeşlerimizin yanındayız. Sorunlarınız sorunlarımızdır. En ufak detaya kadar sizlerin yanında olacağımızı unutmayın" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Beydağı Tatar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title