Haberler

MHK Başkanı Serdar Tatlı, G.Saray-Kasımpaşa maçının VAR kayıtlarını inceledi

Güncelleme:

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Serdar Tatlı, tartışmalı pozisyonlarıyla gündemdeki yerini hala koruyan Galatasaray-Kasımpaşa maçının VAR kayıtlarıyla ilgili inceleme başlattı. Kayıtları dinleyen ve kurul üyelerine bilgi veren Tatlı'nın maçta görev alan hakemlerle alakalı alacağı karar merakla bekleniyor.

Spor Toto Süper Lig'in 25. Haftasında oynanan ve Galatasaray'ın Kasımpaşa'yı 2-1 yendiği mücadelede, Kerem Aktürkoğlu ile Varga arasında yaşanan pozisyon hala gündemdeki yerini koruyor.

Sabah'ın haberine göre, Galatasaray- Kasımpaşa maçında büyük tartışmalara neden olan Kerem Aktürkoğlu - Kevin Varga arasındaki pozisyon için MHK Başkanı Serdar Tatlı, VAR kayıtlarını dinledi ve kurul üyelerine bilgi verdi.

ALACAĞI KARAR MERAKLA BEKLENİYOR

Serdar Tatlı'nın VAR kayıtlarını dinlemesinden sonra maçın hakemleriyle ilgili ne karar alacağı merakla bekleniyor. Maçın orta hakemliğini Erkan Özdamar yaparken, VAR'ın başında ise Fırat Aydınus yer alıyordu.

KASIMPAŞA: FUTBOLUMUZDA KARA BİR LEKE OLARAK YERİNİ ALDI

Galatasaray maçındaki tartışmalı pozisyonlara tepki gösteren Kasımpaşa kulübü, maçtan sonra sert bir açıklama yayımlamıştı.

Lacivert-beyazlılar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti:

"Süper Lig'in 25'inci haftasında Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray ile oynadığımız maçta, bu sezonki skandal hakem kararlarının bir devamını izledik. Müsabakanın 54'üncü dakikasında futbolcumuz Varga'ya ceza alanı içinde yapılan faulde verilmeyen penaltı, futbolumuzda kara bir leke olarak yerini aldı. Maç esnasında futbolcularımıza yönelik yapılan faulleri görmezden gelen hakemler tarafsızlığını yitirmiştir."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Merkez Hakem Kurulu Serdar Tatlı Galatasaray Kasımpaşa Haberler

500

Yorumlar (103)

Gs:

Yav kardeşim fener başakşehir maçı katliamdı niye incelenmiyor yemiyor parayı bastıran masada götürüyor neyin tatavası

52
19
yanıtYanıtla
FB:

GS bunu her hafta yapınca tabiki göze batıyor

yanıt12
yanıt14
FB:

O maçta bile bize haksızlık yapıldı. Başakşehirin golu öncesi verilen faulün faul ile yakından uzağa hiç bir alakası yok. O haksız faulden verilen gol yenmeseydi Gustavo da faul yapmazdı.. Ama siz alışmışsınız sahaya 14 kişi artı WAR ile çıkmaya

yanıt12
yanıt19
Cinconlu:

Geçen Senelerde Rize - Cincon maçı 3 kırmızı baktı olmadı, 10 dakka uzattı baktı buda olmuyor 2 de penaltı verildi. Taraftar olsan ne olur olmasan ne olur.

yanıt12
yanıt12
Fener ağlama....:

FB gardas Önce war doğru yazmasini öğren..... Var her takimi mağdur etmistir..... kimin cani yanarsa o daha çok ses cikariyor...

yanıt7
yanıt3
Doğrucu:

FB GS maçında Donk un kafasına atılan dirseği niye incelemedin mhk

35
31
yanıtYanıtla
okan:

fenerin attığı gol niye incelenmiyor

yanıt8
yanıt13
gfdfgd:

söz konusu galastaray olunca varı bile açıklarlar şikebahçe maçında adamın ayağına vurup kart almayadı ancak adam ayağa dokunmadan kırmızı kart yedi hepiniz üst üste koyup şampyon olcaz

40
23
yanıtYanıtla
ALİ:

Şikeyi Türkiye ye ilk getiren Galatasaray , ensenizi görseniz şampiyon olamazsınız . Şampiyon Beşiktaş Jimnastik Kulübü .

yanıt2
yanıt3
tarafsız:

hakemlerle maç kazanan takımın taraftarı söylüyor bunu :)

yanıt6
yanıt6
Tüm 103 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title