Haberler

MESİAD'dan Genç Tasarımcılara Büyük Destek

Güncelleme:

9-10 Eylül tarihlerinde düzenleyeceği "Merter Moda 2015" etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Genç Tasarımcılar Yarışması" ile moda dünyası yeni oyuncular kazanıyor.

Genç tasarımcıların hünerlerini sergileyeceği ve en iyi olmaya çabalayacağı yarışmanın finalinde moda dünyasına yepyeni bir yıldız doğacak. Modaya taze fikirler kazandırmak ve genç moda tasarımcılarını destelemek amacıyla organize edilen "Genç Tasarımcılar Yarışması" yeni modacıları motive edip yol gösterirken aynı zamanda yurt dışında eğitim bursu fırsatı sunacak.

9-10 Eylül'de gerçekleşecek "Merter Moda 2015" etkinlikleri kapsamında baş model olarak Ivana Sert'in ve ünlü mankenlerin yer alacağı birçok defile, genç tasarımcılara yönelik moda ve tekstil yarışması, DJ performanslarının yanı sıra Merter'de faaliyet gösteren yaratıcı firmaların özel tasarımları ve kreasyonları da görücüye çıkacak. Sunuculuğunu Burcu Esmersoy ve Vatan Şaşmaz yapacağı tasarımcılar yarışmasıyla moda dünyasına ses getirecek yeni yetenekler, moda duayenleri ve modaya değer katanlar bir araya toplanacak.

Genç tasarımcılardan şampiyonluk defilesi

Türkiye genelindeki tasarım fakültesi öğrencilerinin katıldığı "Genç Tasarımcılar Yarışması'nda" finale kalan 20 genç tasarımcı şampiyonluk defilesini "Merter Moda 2015" etkinliklerinin ikinci günü olan 10 Eylül'de sergileyecek.

Yarışmanın jüri koltuğunda MESIAD Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Gecü, İTHİB Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Gülle'nin yanı sıra Moda dünyasının duayen isimleri Faruk Saraç, Atıl Kutoğlu, Rufat İsmayil, Ahmet Giray ve BG Ajans Kurucusu Başak Gürsoy oturacak.

Bu yıl Ekonomi Bakanlığı'nın desteği ile gerçekleştirilecek "Merter Moda 2015 Ekinlikleri" kapsamında düzenlenen "Genç Tasarımcılar Yarışması" sonunda finale kalan 20 öğrenciye Merter'de staj ve çalışma imkanı sunulurken, üçüncü 5 bin TL, ikinci 10 bin TL para ödülünün sahibi olacak. Yarışmanın birincisi ise 20.000 TL'lik ödülün yanı sıra, Ekonomi Bakanlığı tarafından belirlenen yurt dışındaki üniversiteler arasından kendi seçtiği üniversitede iki yıla kadar ücretsiz eğitim imkanı ve her ay $1.500 değerindeki yaşam katkı desteğinin sahibi olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ekonomi Bakanlığı Ivana Sert Eylül Moda Güncel Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title