Haberler

Mehmet, Bengü' Yü İstedi

Okan Bayülgen' İn Yapımcılığını Yaptığı, 'Gülben Ergenle Sürpriz' de Tan, Mehmet Aslan, Didem Uzel ve Bengü Konuk Oldu. Programda Birbirinden İlginç Açıklamalar Yapıldı.

OKAN BAYÜLGEN' İN YAPIMCILIĞINI YAPTIĞI, 'GÜLBEN ERGENLE SÜRPRİZ' DE TAN, MEHMET ASLAN, DİDEM UZEL VE BENGÜ KONUK OLDU. PROGRAMDA BİRBİRİNDEN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR YAPILDI.

Gülben Ergen, Mehmet Aslan'a "evleneceğin insanın bekâretine önem veririm" demişsin, deyince Mehmet Aslan, "söylemek istediğim fiziksel bir bekaret değildi. Evleneceğim insan da, beraber paylaşacağımız şey çok önemli. Onun benimle bazı şeyleri ilk yapması önemli. Mesela dünyayı ilk kez benimle gezsin isterim. Bazı şeyleri benimle görmesi lazım" dedi.

Mehmet, Bengü' yü istedi

Gülben Ergen ile 'Sürpriz'de Mehmet Aslan'ın oyun kartından, "Kız isteme provası yapınız" çıktı. Mehmet Aslan'da bunu üzerine "Sarışının adı esmerin tadı Bengü' yü isteyelim" dedi. Didem Uzel, Bengü' nün ablası, Tan ise babası oldu. Gülben Ergen'de Mehmet Aslan'ın annesi oldu. Mehmet Aslan, Bengü' ye "Allah'ın emri ile seni alıyorum" diyerek yüzük taktı ve "Ben gelini alıp gideyim siz işinize bakın" diyerek farklı bir kız isteme mizanseni gerçekleştirdi.

'Beni istemeye geldiler'

Mehmet Aslan, programda kendisine gelen, evlenmek ve tanışmak için gelen mektupları anlatırken bir gerçekte ortaya çıktı. Tanınmış bir ailenin kızının Mehmet Aslan'ı gümüş tepsi ile istemeye geldiği ortaya çıktı. Mehmet Aslan, "Annemin arkadaşları gelmişti misafirliğe. Gelmişken istediler. 'Hadi bu gençleri baş göz edelim' dediler. Tanınmış bir ailenin kızıydı" diyerek ilginç bir açıklamaya imza atmış oldu.

'Demet'le barıştık'

Gülben Ergen, "Bengü, 'ben mayo giyerim ama ben de, seksi durmaz' demisin. Ama seksi görünüyorsun" demesi üzerine Bengü, "Özellikle seksi olmak için değil. Bir yaz albümü. Bende çok gencim, spor yapıyorum, kendime bakıyorum. Yakışıyor da. Seksi görünüyorsam ne mutlu bana" dedi. Geçtiğimiz sene yapılan polemiklere karıştığı için mutsuz olup olmadığını soran Gülben Ergen'e, Bengü ; "Ben çok konuşmuşum. Orada hatalarım var. Kalbini kırdıklarım varsa özür dilerim. Bende çok kırıldım. İyi bir şey yaptım. Neden destek olmuyorsunuz, taş atıyorsunuz diyerek çok üzüldüm. Kimseyle sorunum olsun istemiyorum. Önce ki, gece bir mekana gittim Demet Akalın ile karşılaştım. Uçağı biniyoruz yüz yüze bakamıyoruz. Çok hoşuma gitmedi. Yanına gittim, sarılıp öptüm ve Demet'le barıştık. " diyerek cevap verdi. GAZETEPORT MAGAZİN

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title