Haberler

Manisa Ak Partili Özdağ'dan Gülen'e Tepki

Ak Partili Özdağ'dan Gülen'e tepkiAK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, bir derneğin üyelerinin topluca partiye katılımı töreninde Fethullah Gülen ile örgütüne ağır eleştirilerde bulundu.

Ak Partili Özdağ'dan Gülen'e tepki

Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, bir derneğin üyelerinin topluca partiye katılımı töreninde Fethullah Gülen ile örgütüne ağır eleştirilerde bulundu. Gülen için "Sapkın düşünceli şahsiyet" diyen Özdağ, ülkedeki dini cemaatler için ise "Türkiye'deki dini cemaatler ehli sünnettirler. Türkiye'deki dini cemaatler asla Türkiye'yi ele geçirmeye çalışmazlar. Bilirler ki devlet ve millet hizmet etmek için vardır" dedi.

Ak Parti Manisa İl Başkanlığı'nda düzenlenen törenle, Manisa'daki Ağrı Adımovalılar Derneği'nin 150 üyesi, toplu olarak Ak Parti'ye katıldı. AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti İl Başkanı Zülfikar Gürcan ve çok sayıda partili törene katıldı. Konuşma yapan Dernek Başkanı Ercan Efe, bundan sonra AK Parti için çalışacaklarını söyledi.

AK Parti'li Milletvekili Özdağ ise konuşmasında Fethullah Gülen'i hedef alarak şu eleştirileri yaptı:

"Fethullah Gülen denen sapkın düşüncelere sahip şahsiyet, 17/25 Aralık hükümete karşı darbe girişiminde bulundu ama başarılı olamadı. Ardından MİT TIR'ları operasyonu yaptı. Yine başarılı olamadı. Daha sonra gezi olayları, Kobani olayları, Türkiye'yi terbiye etmek, siyaseti terbiye etmek, Recep Tayyip Erdoğan'ı iktidardan uzaklaştırmak içim hamleler yaptılar. En son 15 Temmuz'u yaptılar. 15 Temmuz'u bahane ederek Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde maddi ve manevi değere sahip subaylara karşı operasyon yapmak isteyen olursa bunlara müsaade etmeyiz. Türk Silahlı Kuvvetleri ne Fethullah'ın arka bahçesidir ne affedersiniz illegal bir örgütün arka bahçesidir. Türk Silahlı Kuvvetleri 78 milyon Türkiye'nindir."

DİĞER CEMAATLERİ AYIRDI

Konuşmasının devamında ülkedeki diğer dini cemaatlere değinen Özdağ, "Türkiye'deki bütün dini cemaatleri aynı kefeye koymak, Türkiye'deki tüm sivil toplum kuruluşlarını aynı derecede değerlendirmek doğru değildir. Türkiye'deki dini cemaatler ehli sünnettirler. Türkiye'deki dini cemaatler asla Türkiye'yi ele geçirmeye çalışmazlar. Bilirler ki devlet ve millet hizmet etmek için vardır. Bunları bahane ederek 'ülkenin çeşitli yerlerinde devlet dairelerinde veya sivil toplum kuruluşlarında hayatın her safhasında dini cemaatler ile hesaplaşacağız' derlerse buna da müsaade etmeyiz. Dini cemaatler içerisinde yanlışlık yapanlar olursa da onlar milletin sinesinde çarparlar. Milletin sinesi onlara gereken cevabı da verir. Özne Fethullah Gülen'dir. Özne darbedir. Özne Türkiye'nin kazanımlarını heba etmektir. Özne Türkiye'nin 100 yıllık kazanımlarını karartmaktır. Lütfen oyuna gelmeyin" diye konuştu.

Konuşmaların ardından partiye katılanların rozetleri takıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Selçuk Özdağ AK Parti Politika Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title