Haberler

Maliye İcraya Verince Denizli'de Evi Olduğunu Ögrendi

Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde yaşayan 38 yaşındaki Adnan Avşin hayatı boyunca hiç gitmediği Denizli'de adına kayıtlı daire çıktı.

Sakarya'nın Serdivan İlçesi'nde yaşayan 38 yaşındaki Adnan Avşin hayatı boyunca hiç gitmediği Denizli'de adına kayıtlı daire çıktı. Maliye'den gelen 7 bin 500 TL vergi cezasıyla ilgili icraya verildiğinde Denizli'de adına kayıtlı evi olduğunu ögrendiğini söyleyen asgari ücretle çalışan 3 çocuk babası Adnan Avşin 'Biri benim nufüs cüzdanımla bir şeyler yapmış' diyerek soluğu Cumhuriyet Savcılığında aldı.

Kazımpaşa Mahallesi'nde bir zahireci dükkanında çalışan 3 çocuk babası Adnan Avşin, başına gelen olayların 3 ay kadar önce Sakarya Defterdarlığına bağlı iki vergi kontrol memurunun işyerine gelmesiyle başladığını söyledi.

Hayatı boyunca Denizli'ye gitmediğini belirten Avşin şunları söyledi:

"İki vergi memuru işyerime gelerek tebliğat yaptılar. Tebligatı açtığımda Denizli ilinde adıma kayıtlı bir evi kiraya vermekten dolayı maliyeye ödemem gereken vergileri ödemediğim icin hakkımda yasal takip başlatıldığı yazıyordu. Defterdarlığa gittiğimde ise adıma kayıtlı Denizli ilinde evim olduğunu bu evi kiraya verdiğimi öğendim. Hayatım boyunca Denizli'ye gitmediğini maliyecilere anlatmaya çalıştım. Ancak tüm kayıtlarda kimlik bilgilerim aynı idi. TC kimliğimden annemin kızlık soyadına kadar herşey Denizli'deki evin kayıtlı bulunan Adnan Avşin ile aynı idi. İcra gelmesin diye torba yasadan faydalarıp vergi borcunu taksite bağlattıktan sonra Cumhuriyet Savcılığına başvurdum" dedi.

Başına gelenlere ailesinin bile inanmadığını söyleyen Adnan Avşin "Eşim, ailem bile bu olanlara inanmadı. " diyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Cumhuriyet Savcılığına başvurduktan sonra bu evi neyin nesi diye evimde oturan kiracı ile görüştüm. O bana Adnan Avşin'in kel biri olduğunu söyledi. Araştırma yaptım Türkiye'de bir tane Adnan Avşin var o da benim. Bu kişi bir şekilde benim nufus cüzdanımın bilgilerini alıp bir şeyler yapmış. Korkum ilerki günlerde farklı sürprizlerle de karşılaşmak? dedi.

Sakarya'da 5 yıl kadar önce süt mamülleri üzerine işyerinin olduğunu iflas ettiğini de söyleyen Adnan Avşin yakınlarının bu evi satması için telkinde bulunduğunu da söyleyerek "O zamanda tüm bunları kabul etmiş anlamına gelirim. Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunarak gerçeğin ortaya çıkmasını istedim. " dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! 5 Mayıs Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 5 Mayıs burç yorumları nedir? CANLI maç izle! (REAL MADRİD-CADİZ) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 4 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Vanspor çekildi mi neden çekildi? Vanspor - Bursaspor maçında ne oldu? İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title