Haberler

Malatya - Türkiye Partisi Genel Başkanı Şener Malatya'Da Hük

Türkiye Partisi İl Teşkilatı Şener'in Katılımıyla Açıldı

TÜRKİYE PARTİSİ İL TEŞKİLATI ŞENER'İN KATILIMIYLA AÇILDI

Türkiye Partisi Malatya İl Teşkilatı Genel Başkan Abdüllatif Şener'in katılımıyla açıldı. Açılış öncesi eski belediye meydanında toplanan kalabalığa seçim otobüsü üzerinde hitap eden Şener, AKP Hükümetini ağır bir dille eleştirdi.

TP İl başkanı Yusuf Aksaç ile açılışa gelen partilileri selamlayan Şener, burada yaptığı konuşmada Hükümetin çalışmalarını eleştirerek, İktidara geldiklerinde temiz siyaseti inşa edeceklerini söyledi. Şener, siyasetin bu ülkede insanları mutlu etme yeri olduğunu belirterek , ôAncak, Mecliste iş başında bulunan siyaset 3 yılı aşkın süredir sadece kavga yapıyor. Kini nefreti derinleştiriyor, kaygıları endişeleri ayrışmayı derinleştiriyor. ve bu ülkenin bütün dertleri, bütün sorunları sahipsizdir, ortada kalmıştır." Dedi.

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener konuşmasına şu şekilde devam etti;

ôMeclistekiler neden kavga yapıyor. Neden her gün kini ve nefreti yaygınlaştırıyorlar. Neden her gün ayrımı derinleştiriyorlar. Çünkü ülkede gürültü ne kadar artarsa malı o kadar çok götürüyorlar da onun için. Biz bu ülkede temiz siyaseti inşa edeceğiz.Biz bu ülkede 73 milyon insanın yüzünün güleceği bir düzeni inşa edeceğiz. Yandaşların rantçıların ve yabancı ittifakının kazandığı bir ülke olmaktan bu ülkeyi kurtaracağız. Onun için yollara düştük.

DEVLET ÇİFTÇİSİNE SAHİP ÇIKMAK İÇİN VARDIR-

Malatya'da don vurdu kayısı ağaçlarında tomurcuklar kurudu. Devlet niçin vardır, devlet vatandaşına sahip çıkmak için vardır. Hükümete buradan çağrıda bulunuyoruz. Kayısı üreticisi bekliyor, kayısı üretiminde Malatya Dünya üretiminin yüzde 70'nin karşılıyor.Kayısı üreticisi perişan olduğu taktirde Türk ekonomisi ağır hasar alır, onun için kayısı üreticisini afet kapsamında düşünmek ve sorunlarını çözmek Devletin bir numaralı görevidir ve sorumluluğudur.

ŞUAN TÜRKİYE'DE SOĞUK SAVAŞ DÖNEMİ SİYASETİ VAR-

Bu ülkede işlerin düzene girebilmesi için her şeyden önce siyasetin düzeltilmesi lazım. Şuanda eski siyaset usulü var. Soğuk savaş dönemi siyaseti var,kavga var,kin var, nefret var.Türkiye Partisi olarak diyoruz ki bu soğuk savaş dönemi siyasetinin terk edeceğiz biz sevgi üzerine dostluk üzerine,kardeşlik üzerine siyaset yapacağız.

CUMHURİYET TARİHİNİN EN ÇOK ÖZELLEŞTİRME YAPAN HÜKÜMETİ-

Hükümetin özelleştirme politikasını da ağır bir dille eleştiren Şener, ô Şimdi diyeceksiniz ki vaktiyle Özelleştirme idaresi sana bağlıydı. Sen özelleştirme yüksek kurulundaydın. Bazı özelleştirmelerde yüksek planlama kuruluna geldi, sen oranında üyesiydin. Bu iktidarın içindeydin. Bu iktidar da Cumhuriyet tarihinin en fazla özelleştirmesini yapan iktidardır. Buna ne diyeceksin? Derseniz de, ne derim biliyor musunuz, Bu iktidarın yapmış olduğu özelleştirmelerden tek birinin altında benim imzam yokturö şeklinde konuştu.

Şener neden AKP'den ayrıldığını da şu sözlerle ifade etti. ôBaşbakan açıkça söylüyor.Diyor ki, Ben Türkiye'yi pazarlıyorum diyor. Süreklide yabancılaştırıyor. Türkiye'yi pazarladıkları için orda değilim. Şimdi Türkiye Partisiyiz buradayız Türkiye için varız." Dedi.

Eski Belediye alanında seçim otobüsünde Malatyalılara seslenen Abdüllatif Şener daha sonra Partisinin il binasının açılışını gerçekleştirdi. Açılıştan sonra basın mensuplarının Anayasa değişikliği ile ilgili sorularını yanıtlayan Şener, Paket değişikliği ile ilgili süreci izlediklerinin belirterek, şunları söyledi.

ôAnayasa paketi Meclisten geçmiştir, Cumhurbaşkanlığına intikal etmiştir. Bu safhada yetki Cumhurbaşkanlığına aittir.330 ile 336 arasında oy alan Anayasa değişiklik paketleri Cumhurbaşkanlığı'na geldiği zaman Cumhurbaşkanı ya bunu Ret eder yada Referanduma götürebilir veya Meclise iade edebilir. Dolayısıyla referanduma gidip gitmeyeceğine karar verecek Cumhurbaşkanlığıdır. Henüz Cumhurbaşkanı bu konuda bir karar vermiş değildir. Bekliyoruz sonuç ortaya çıktığında değerlendirmeyi yapacağız." Dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title