Haberler

Malatya: Türk Telekom Lig A

Türk Telekom Lig A'da 15. Haftaya 24 Puanla 4.sırada Giren Malatyaspor, Hafta Sonu Oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Maçının Hazırlıklarını Sürdürüyor.

Türk Telekom Lig A'da 15. haftaya 24 puanla 4.sırada giren Malatyaspor, hafta sonu oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Sarı- kırmızılı takım, teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde Pınarbaşı tesislerinde yaptığı antrenmanda, düz koşu, kültür fizik hareketleri ve son olarak da topla çalışma gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı takımın idmanına sakat olan Bülent Akın katılmadı. Hafif sakat olan Recep takımla çalışırken, diğer sakat futbolcu Effa ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.

Malatyaspor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Hakan Kodaman, 3 hafta galip gelemeyen takımlarının güçlü Orduspor karşısında 3 puan alıp rahatladığını söyledi. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'un güçlü bir takım olduğunu anlatan Kodaman, şöyle konuştu: "Kart cezalıları ve sakatlar nedeniyle eksiklerimiz de var. Ancak, teknik direktörümüzün eksiklerin yerine görev vereceği futbolcuların üzerlerine düşeni yapacaklarına inanıyorum"

Gaziantep'e puan ve puanlar için gideceklerini ifade eden Kodaman, "İlk yarıda kalan 3 maçı minimum kayıpla kapatmak istiyoruz" diye konuştu.

Malatyaspor'da Hakan Söyler ve Mehmet Budak'ın sarı kart cezalısı olmaları nedeniyle Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında forma giyemeyecekleri belirtilirken, sakatların durumunun da maç günü belli olacağı belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title