Haberler

Yavuz, Songül'ü bulmak için zorlu bir mücadeleye giriyor

Güncelleme:

Yavuz, uzun bir süre sonra Songül'e ulaşır ancak taşlara ulaşmak kolay olmayacaktır. Songül ise yaşadığı her şeyi unutmuş ve taşları nereye sakladığını hatırlayamamaktadır. Hayriye ve Medine, Songül'ün hafızasını yerine getirmeye çalışırken, İlkgül ve Canan ise Songül'ü kurtarmanın çaresini aramaktadır. Yavuz'un ellerinden kurtulabilecekler mi yoksa kapana kısılanlar sürekli artacak mı?

Yavuz sonunda Songül'e ulaşmıştır fakat taşlara ulaşması kolay olmayacaktır. Son birkaç ayda yaşadığı her şeyi unutan Songül, taşları da nereye sakladığını unutmuştur.

Hayriye ve Medine, Songül'e taşları nerede sakladığını hatırlayabilmesi için hafızasını yerine getirmeye çalışırken Songül ise aylardır yaşadığı her şeyi yeniden öğrenmenin şokunu yaşar.

İlkgül ve Canan ise tüm zıtlaşmalarına rağmen Songül'ü kurtarmanın çaresini ararlar. Songüller, Yavuz'un ellerinden kurtulabilecekler midir? Yoksa bu kapana kısılanlar sürekli artmaya devam mı edecektir?

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

Magazin Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title