Haberler

Aile Arası Düzenlenecek İkinci Düğüne 1500 'Ağaoğlu' Katılacak

Güncelleme:

Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için İstanbul Çırağan Otel'de yaptığı düğünün benzerini Uludağ'daki otelinde yapacak. Düğüne Ağaoğlu soyadını taşıyan 1500 kişi katılacak.

İşadamı Ali Ağaoğlu, Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için İstanbul Çırağan Otel'de yaptığı düğünün benzerini Uludağ'daki otelinde 3- 5 Mart tarihleri arasında yapacak. Almi Ağaoğlu'nun 3 Mart'ta doğum gününü de kutlayacağı düğüne, soyadı Ağaoğlu olan 6 bine yakın akrabasından 1500'ü katılacak.

TÜRKİYE'NİN HER YERİNDEN OTOBÜSLER KALKIYOR

Trabzon ve Türkiye'nin çeşitli yörelerindeki akrabalarını uçak ve otobüslerle Uludağ'a taşıyacak olan Ağaoğlu, düğünde Karadeniz yöresi yemeklerinin ikram edileceğini, Karadenizli sanatçıların konserlerinde günlerce horon tepeceklerini söyledi.

OTEL YETMEDİ, BİR OTEL DAHA KAPATTI

Ali Ağoğlu'nun geçen yıl 26 Aralık'ta Çırağan Sarayı'nda Koray Kırcal ile evlenen kızı Sena için yaptığı düğünün benzeri Uludağ'da bu kez Ağaoğlu'nun akrabaları için yapılacak. Uludağ'daki otelinin gelecek akrabaları için yetmediğini söyleyen Ali Ağaoğlu, kendi otellerine yakın olan Bof oteli kapattığını söyledi.


'KARADENİZ GECESİ OLACAK'

Uludağ'da Ağaoğlu soyadlı bin 500 kişinin geleceğini ve bunun bir rekor olacağını belirten Ali Ağaoğlu şöyle dedi:

"Bizim bu mutlu günümüzü paylaşmak isteyen akrabalarım için ikinci bir düğün yapmaya karar verdim. 3- 5 Mart tarihleri arasındaki düğünde kemençeler çalınacak, horonlar tepilecek. Ayrıca Trabzon ve Karadeniz yöresinin yiyecekleri menülerde bulunacak. Sanatçı olarak bizim bölgenin tanınan isimlerini çağıracağız. Çok güzel bir düğün olacak. Hazırlıklar şimdiden başladı. Trabzon'da ve diğer illerde bulunan akrabalarımı otobüslerle ve uçaklarla getireceğim. Aynı şekilde uğurlayacağım. Böylece kısa bir aradan sonra akrabalarımla yine hasret gideceğim" dedi.

AĞAOĞLU'NUN MUTLULUK KAYNAĞI: HORON

Akrabaları ile bir araya gelince, horon tepince mutlu olduğunu söyleyen Ali Ağaoğlu, Uludağ'a düğün için gelen akrabalarının istemeleri halinde tatillerini uzatabileceğini söyledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Magazin

Ali Ağaoğlu İstanbul Trabzon Uludağ Magazin Haberler

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

Erdoğan'ın uykularını kaçıracak anket! Bugün seçim olsa AK Parti 2. oluyor

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

İstanbul'da suya yüzde 36 ile 53 oranında zam

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Balıkesir'de üniversiteli motokuryeyi bıçaklayarak öldüren katilin 6 ayrı suç kaydı çıktı

Bakmadan Geçme

15 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 15 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 15 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 15 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 15 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 15 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Arda Güler Real Madrid'de kaç gol attı? 15 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 15 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 15 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Talisca Beşiktaş'a gelecek mi? Al Nassr Talisca'yı gözden çıkardı Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 15 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine zam mı geldi? (ZAMLI) Köprü geçiş ücretleri ne kadar oldu? 15 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 15 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 15 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
Fidan'dan Hamas için 'Terör örgütü' ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

Fidan'dan Hamas için "Terör örgütü" ifadesini kullanan Avusturyalı mevkidaşına canlı yayında sert yanıt

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title