Haberler

Tuğba Ekinci, Tatlıses'in Milletvekili Adaylığını Eleştirdi

Pop Müzik Şarkıcısı Tuğba Ekinci, İbrahim Tatlıses'in Milletvekili Adayı Olmasını Hata Olarak Değerlendirerek, "Ben İbrahim Tatlıses'in Yerinde Olsam Politikaya Girmezdim. Kendisini Kandırmışlar Gibi Geliyor. İnşallah Pişman Olmaz" Dedi.

Pop müzik şarkıcısı Tuğba Ekinci, İbrahim Tatlıses'in milletvekili adayı olmasını hata olarak değerlendirerek, "Ben İbrahim Tatlıses'in yerinde olsam politikaya girmezdim. Kendisini kandırmışlar gibi geliyor. İnşallah pişman olmaz" dedi.

Bandırma 19. Uluslararası Kuşcenneti Festivali kapsamında konser vermek için Balıkesir'in Bandırma ilçesine gelen Tuğba Ekinci, konser öncesinde siyaset ve müzik yaşamıyla ilgili soruları yanıtladı. İbrahim Tatlıses'in milletvekili adayı olmasının hata olduğunu ifade eden Ekinci, "Ben İbrahim Tatlıses olsam siyasete girmezdim. Kandırmışlar gibi geliyor bana İbrahim Tatlıses'i. Çok akıllı bir insan ama bu sefer kandırılmış gibi geliyor. Benden önce siyasete girmesi gereken Seda Sayan var. Herhalde

sanatçılara yol açıldı. Konserlerimiz ve reklam filmlerimizin haricinde artık bir de politikacı olmamız gerecek herhalde. İbrahim Bey önden yolu açtı. Arkasından biz gelebiliriz ama pek mantıklı gelmiyor. Sanatçının zaten vakti çok fazla yok. Ekranla, sahneyle uğraşırken başka işlere vakit yetmiyor. Politikaya girmek bunlardan vazgeçmek demek. İbrahim Bey inşallah pişman olmaz" dedi.

Bugüne kadar prodüktörünün yaptığı hatalardan dolayı işlerinin iyi yapılamadığını ve hak ettiği yere gelemediğini ifade eden Ekinci, "Yeni single'ımın adı Boynuz. 1 hafta önce dağıtıma girdi, promosyon yapıyorum. Üçüncü kasetim 10 şarkılık kaset olacak. Boynuz'la bu yazı değerlendirmek istedim. Prodüktörümden yeni ayrıldım, artık yapım şirketim yok. Tamamen kendi işlerimi kendim yapıyorum, kendi aranjörlerimi, bestecilerimi kendim buluyorum. İyi bir ekip kurabilmek en büyük hedefim. Çünkü benim

karakterim, başkasıyla ortak olmaya, bir işi yapmaya elverişli değil. İşlerimin iyi yapılamadığını düşünüyorum. Şimdiye kadar öyle oldu. İstediğim sonucu elde edemedim. İstediklerim yapılsaydı daha iyi yerlere gelebilirdim. Onun için artık kendim çalışıyorum" şeklinde konuştu. Bandırma Cumhuriyet Meydanı'nda binlerce kişiye konser veren Tuğba Ekinci, konserine yeni albümünden 'Boynuz' isimli şarkıyla başladı. Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Ekinci, 'O şimdi asker' isimli şarkısında ise sahnede dans etti.

Darbuka eşliğinde sahnede kıvrak hareketler sergileyen Ekinci, meydanı dolduran binlerce kişiyi coşturdu.

(MEY-KK-KK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title