Haberler

Tuba Ünsal, Evli Çiftin Arasını Bozan Kıvılcım Ural'ın Reklamını Yaptı

Güncelleme:

Kaan Tangöze ve 5 yıllık eşi Seçkin Piriler'in arasını bozan kadın olan Kıvılcım Ural'ın sosyal medyadan reklamını yapan Tuba Ünsal, takipçilerinin tepkisini çekti.

Magazin gündemi Kaan Tangöze-Kıvılcım Ural arasındaki ilişkiyi ve aldatılan kadın Seçkin Piriler'i konuşurken Tuba Ünsal yaptığı paylaşımla bir anda dikkatleri üzerine çekti. Kıvılcım Ural'ın bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan Tuba Ünsal, paylaştığı fotoğrafın yanına "Yeni bir Patti Smith'imiz var… Kıvılcım Ural" notunu düştü.

PAYLAŞIMDAN SONRA TOPA TUTTULAR

İşte ne olduysa ondan sonra oldu. Bazı takipçileri tarafından zamanlama açısından manidar bulunan paylaşım yüzünden Tuba Ünsal adeta topa tutuldu. Kadının kadına yaptığı kötülüklerden dem vuran da oldu. Sizin de çocuklarınız var ya sizin de başınıza böyle bir şey gelseydi diye soran da oldu. Çok sayıdaki tepkiler arasında Tuba Ünsal'ı oldukça rahatsız edenler olmuş olsa gerek başarılı isim bir süre sonra bunlara cevaben bir paylaşım yaptı. Aşırı tepkiler veren takipçilerini hedef alan bu paylaşımıyla Tuba Ünsal enerjinizi tatlı şeylere harcayın önerisinde bulundu.

İşte o paylaşım:

"Bak bazen sana baya gülüyorum…Çok ciddisin, her şeyi ebene sövülmüş gibi algılıyorsun, kavgacısın bi de.. Hep açık arama, takibi bırakıyorum halleri…Bana ne ya bırakırsan bırak çok dert değil de ben sana üzülüyorum…Yapma tatlı takipçi yazık sana…Enerjini daha tatlı şeylere harca."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seçkin Piriler Kaan Tangöze Tuba Ünsal Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bedelli askerlik ne kadar olacak 2024? Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (14)

reklamci tuba:

reklam yapacak malzeme bulmus iste ama eminim oda aynisini yasayacak birgun !

187
1
yanıtYanıtla
nevin:

TUĞBA SEN ONA BENDE SANA ÇOK ÜZÜLÜYORUM BE SENİN HALİN NE OLACAK ACABA HİÇ DÜŞÜNDÜNMÜ DAHA BU GENÇ YAŞINDA İKİ FARKLI ADAMDAN İKİ ÇOCUK YAPTIN E İLERLEYEN YAŞLARINDA BUNU KATLAYACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM ÖYLE BİR POTANSİYEL VAR SENDE MİLLETİN PEŞİNDE OLACAĞINA KENDİ HAYATINA Bİ GÖZ AT

119
1
yanıtYanıtla
MISTIK:

tuba ve digerleri selaniklinin mallaridir.

95
3
yanıtYanıtla
Vuku:

Kisi kendinden bilir işi diye bosuna dememisler. Bi de cevap yazmis sonradan, cok bilmis gibi. Aciyorum bu kadina.

94
0
yanıtYanıtla
Gunes:

Tuba da evliyken kocasını aldatmış bir kadın oldugu için. Hiç bir farkları yok .

81
1
yanıtYanıtla
guzel Mobil-ANDROID:

deli zekalilar

79
1
yanıtYanıtla
Zeynep:

Bir tane patlatacan ağzının ortasına görecek gününü tuba.sen nasıl evli adamla gezen kadının fotoğrafı paylaşılır mı.paylaşacak resim kalmadi mi böyle yaptın

47
2
yanıtYanıtla
Yorum:

Dangaaaalaaaak... sana da gelir yakında merak etme......

42
0
yanıtYanıtla
adalet:

YeyİN birbirinizi başka işiniz yok zaten

7
16
yanıtYanıtla
celel:

iğneci. neden. adi.

18
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title