Haberler

Sus Payı 250 Milyon Dolar

Oprah Wınfrey Eski Sevgilisinin Biten İlişkileri Hakkında Konuşmasını Engellemek İçin Mini Bir Servet Harcadı

OPRAH WINFREY ESKİ SEVGİLİSİNİN BİTEN İLİŞKİLERİ HAKKINDA KONUŞMASINI ENGELLEMEK İÇİN MİNİ BİR SERVET HARCADI

Bir buçuk milyar dolarlık servetiyle şov dünyasının en zengin sunucusu olan Oprah Winfrey, sevgilisine sus payı olarak 250 milyon dolar ödedi. Eski sevgili ise dev servetiyle teselli buluyor.

Şov dünyasının en zengin kadını olan Oprah Winfrey'in 21 yıllık erkek arkadaşı Stedman Graham'den ayrılması magazin gündemine bomba gibi düştü. Bu süre içinde sadece nişanlanan çiftin ayrılıkla ilgili ağzını bıçak açmadı. Amerikan The National Enquirer dergisi ise konunun ardındaki sır perdesini kaldırdı.

YETER Kİ KONUŞMA

Graham, eski sevgilisiyle ilgili bilgileri deşifre etmemek için 250 milyon dolarlık sus payı anlaşmasına imza attığını söylemekle yetindi ve ekledi: 'Bana artık bu konuyla ilgili bir şey sormayın, çünkü söyleyemem' dedi. Çeyrek asıra yakın bir birliktelik yaşayan çiftin çocukları yok. Ancak üçü Labrador, biri Terrier cinsi olmak üzere dört köpekleri bulunuyor.

KÖPEKLERİ DE AL

Oprah eski sevgilisi Graham'a köpekleri de yanında götürse 30 milyon dolar daha para teklif ettiğini açıklayarak şaşkınlık yaratmaya devam ediyor. 1986'dan bu yana birlikte olan 56 yaşındaki çift köpeklerin kimde kalacağına henüz karar veremediğini düşünüyor. Ayrılık sonrası Kanada'ya dönüş yapacağını söyleyen Graham uygun evi bulursa 30 milyon dolarlık can dostlarını da yanına alacağını belirtti.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title