Haberler

Sosyete Kasabı Nusret'in Sosyal Medya Paylaşımı Kısa Süre İçerisinde Milyonlarca İzlenme Sayısına Ulaştı

Güncelleme:

Sosyete kasabı Nusret'in sosyal medya hesabından paylaştığı yeni videosu kısa süre içerisinde milyonlarca kez izlendi.

Sosyal medyayı en aktif kullanan Türk ünlülerin başında gelen sosyete kasabı Nusret Gökçe'nin Instagram hesabından paylaştığı yeni videosu kısa süre içerisinde milyonlarca kez izlendi.

TUZLAMA HAREKETİYLE ŞOVUNU YAPMAYI İHMAL ETMEDİ

Kendisine özgü "Saltbae" hareketiyle milyonlarca kişi tarafından tanınan Nusret yine çok konuşulacak bir video imza attı. Özenle hazırladığı etin videosunu çeken Nusret, kendisiyle özleşen tuzlama hareketini de yapmayı ihmal etmedi.

Sosyete Kasabı Nusret'in Sosyal Medya Paylaşımı Kısa Süre İçerisinde Milyonlarca Kez İzlendi

RESTORANI MÜHÜRLENMİŞTİ

Sosyete kasabı Nusret dükkanının zabıtılar tarafından mühürlenmesiyle gündeme gelmişti. Beşiktaş Belediyesi tarafından yaptığı açıklamada, "Bebek'teki restoranın ruhsatının olmadığı tespit edilmiş, gerekli tedbirler alındıktan sonra zabıta ekipleri tarafından mühürlenmiştir" ifadeleri kullanılmıştı.

Sosyete Kasabı Nusret'in Sosyal Medya Paylaşımı Kısa Süre İçerisinde Milyonlarca Kez İzlendi

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

NusrEt Steakhouse Sosyal Medya Gökçe Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 30 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik
500

Yorumlar (51)

Tutuklu:

Bu adam eskiden istinye parkda kasapda çalışan bir elemandi evet arkasında saglam bir para babasi var adı bende kalsın

14
8
yanıtYanıtla
kartal:

acun ılıcalı kim olacak

yanıt0
yanıt0
Kılçık:

Adam kaçak dükkanda milleti el kol bıçak hareketleriyle iyi söğüşlüyor. . . Millette söğüşlenmek için özel sıraya giriyor. . Adam milletin zaafını çok iyi yakalamış. . Tonla parayı istiflemeyle uğraşırken ruhsat almaya zaman bulamıyor. . Hey gidi garip ülkem hey. .

11
6
yanıtYanıtla
atvinli:

kılçık kafalı senin bakış açın o kadar sen ne anlarsın ülkemize ne kadar döviz getiriyor bu adam dünya çapında ülkemizi temsil ediyor adam bulaşıkçılıktan bu günlere gelmiş siz ancak titancı kenan şeranoğlu gibi adamları seversiniz

yanıt0
yanıt2
Cahil:

Artvinli hakikaten merak ettim. Bu adam ülkemize kaç para döviz kazandırmış. Madem bidiğini iddia ediyorsun kazandırdığı yıllık döviz tutarını da resmi kanallardan yaz ki bizde bilgin ile bilgilenelim. . Yazmış olmak için yazmış olmazsın sonuçta.

yanıt1
yanıt0
öhööö öhöööö:

ruhsatli olup vergi ödemeyen bir sürü akpli ne olacak

9
7
yanıtYanıtla
siyaset kokuyor:

akpli olmadigi icindir heryeri herseyi yagmaliyor islamci görünümlü cete partisi okadar sahtekar dolandirici akpli varken hatta partinin icinde bile faliyet gösterirken dürüst masum insanlara saldirmak bunlarin isi

7
8
yanıtYanıtla
Dot 3:

Millete pahali pahali yediriyor

9
3
yanıtYanıtla
dilenci:

ölsede hevla yesek valla.

5
5
yanıtYanıtla
Birisi:

Bi gün o ette seni döver

4
6
yanıtYanıtla
Tüm 51 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title