Haberler

Simge Sağın, Yeni Klibiyle Sosyal Medya Kullanıcılarının Diline Düştü

Güncelleme:

Ünlü şarkıcı Simge Sağın'ın yeni klibindeki kostümünün Britney Spears'ın 'Toxic' şarkısında kullandığı kostümlerle benzerliği sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Sağın'ın bir takipçisi klip için, "Yazıklar olsun! Her şeyimiz taklit." yorumunu yaptı.

Ünlü şarkıcı Simge Sağın'ın yeni klibindeki kostümlerin Britney Spears'ın 'Toxic' şarkısında kullandığı kostümlerle benzerliği sosyal medya kullanıcılarının dikkatinden kaçmadı. Simge'nin transparan kostümü ile dans ettiği sahneler Britney Spears'ın klibindeki sahneler ile neredeyse aynı olduğu anlaşıldı.

Simge Sağın Yeni Klibiyle Sosyal MEdya Kullanıcılarının Diline Düştü

"HER ŞEYİMİZ TAKLİT, YAZIKLAR OLSUN"

Simge Sağın'ın yeni klibiyle Britney Spears'ın 'Toxic' klibinin dans sahnelerinin birebir aynı olduğunu ifade eden sosyal medya kullanıcıları Sağın ile dalga geçti. Bir sosyal medya kullanıcısı, "Kliplerimiz şarkılarımız her şeyimiz taklit. Yazıklar olsun." yorumunu yazdı.

Simge Sağın Yeni Klibiyle Sosyal MEdya Kullanıcılarının Diline Düştü

Simge Sağın Yeni Klibiyle Sosyal MEdya Kullanıcılarının Diline DüştüBritney Spears

Simge Sağın Yeni Klibiyle Sosyal MEdya Kullanıcılarının Diline DüştüBritney Spears

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Britney Spears Sosyal Medya Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 3 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 3 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 3 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (41)

CAN:

Şu günümüzde açık giyinmek ne kadar da doğal hale geldi. Edep ahlak günah diye bi şey kalmadı. Kıyametimizi kendimiz hazırlıyoruz...

56
13
yanıtYanıtla
Çakıl:

Sizin dininiz imanınız değer yargılarınız aileniz yok mu ya bu ne soytarılıktır.bıktik bu rezillerden

29
8
yanıtYanıtla
dean winchester:

kıyafetini bilmem ama türkiye nin en güzel kadınları sıralamasında il 3 e girer. bul beni ponçik.

20
5
yanıtYanıtla
YOK ARTIK:

ilk 100''e bile giremez.

yanıt4
yanıt13
SAĞDUYU:

ÇIPLAKLIK VE SANAT M. Ö 3. YÜZYILDAN İTİBAREN ANADOLU''DA MODA SEKTÖRÜNE DÖNÜŞMÜŞ. İLK BAŞLARDA HEYKELTRAŞLARA YARI GİYİNİK POZ VEREN HER İKİ CİNSTE, ZAMANLA TAMAMEN ANADAN URYAN BİR POZ VRME VE YONTMAYA ESİN KAYNAĞI OLMUŞTUR. ORTAÇAĞ VE RÖNESANS ZAMANINDA RESİM SANATINA SIÇRAYAN, 20 YÜZYILDA SİNEMAYA, GÜNÜMÜZDE İSE MÜZİK VE SOSYAL MEDYAYA SANAT ALTINDA KAPI AÇAN ÇIPLAKLIK, İNSANLIĞIN ASOSYAL HAYVANLIĞA GİDİŞATININ YENİ VERSİYONUDUR. ARZ-TALEP MESELESİ. ''ALICISI OLAN HERŞEY SATILIKTIR''MANTIĞI.

20
0
yanıtYanıtla
ssss:

nekadar vizyonu geniş kadın oldu olalı o tülüde giymeseydi. yazık bu klipleri gençlerimiz izliyor ve özeniyor.

19
0
yanıtYanıtla
Brütüs:

Simge kalite bir bir kız ses. Taklit yapması olmamış.

9
9
yanıtYanıtla
ÖMER:

toxic 2003 yapımı bir klip. üzerinden 15 sene geçmiş benzerlik gösteriyor diye yazıklar olsun deniyor. insanlarda birbirine benziyor o zaman bizlere de birbirimize yazık olsun mu diyelim.

12
3
yanıtYanıtla
makarakukarakakarakikiri:

ses kötü ise eğer aynı oranda çıplaklık ve gub gub tıs tıs sesleri ile kamufle ediliyor kadınlar soyunsun klip çeksinler şarkı sözü olmasına gerek yok. . .

12
1
yanıtYanıtla
OCUUUU:

Yaw ne boş muhabbet kot pantolonların hepside birbirine benziyo şimdi hepimiz taklitcimiyiz. insanların benzer kıyafetlerle klip cekmesine kadar düştü mü derdimiz. Bi bunu düşünelim önce. . .

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title