Haberler

Serdar Ortaç'ın Tatili Zehir Oldu

Güncelleme:

Geçen aylarda MS tedavisi gören Serdar Ortaç, Bodrum'da bitkin haliyle dikkat çekti

Konser için eşi Chloe'yle Bodrum'a giden Serdar Ortaç, Süreyya Yalçın ve Ozan Bora'yla tekne turuna çıktı.

YÜRÜMEKTE ZORLANDI

Gün boyu koyları gezen dörtlü akşam üzeri bir beach'e geçti. Plajda yorgun düşen Ortaç'ın mekandan ayrılırken yürümekte zorlandığı görüldü. Arkadaşından destek alarak yürümeye çalışan şarkıcı, teknede dinlenmeye çekildi.


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Süreyya Yalçın Serdar Ortaç Bodrum Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (71)

Doğrucu Davut:

Rahat bırakın artık Serdar Ortaçı, Hasta bitkin diyerek Konser organizasyonu yapanlarda olumsuz bir imaj yaratabilirsiniz. Adamın Ekmeği ile oynamayı bırakın.

8
81
yanıtYanıtla
Xman:

Ahmet kayanin ahi var. Daha cok suruneceksin serefsiz

39
37
yanıtYanıtla
DiyarbakırlıMobil-IOS:

Alma Ahmet Kaya'nın ahını, çıkar Serdar Serdar.

46
10
yanıtYanıtla
ayşee:

Bunca şehit varken içimiz kan ağlarken serdarın tatilini veya yorgun halini mi dert edeceğiz hiç sevmem zaten

44
2
yanıtYanıtla
ismi lazım değil o bir vefasız çıktı:

ya abartmayın şu adamı yok hasta yok bitkin kim bu serdar merdar neye kime faydası var arkadaşlar ülkede daha önemli konular var bu boş işleri bırakın

34
9
yanıtYanıtla
mesuttt:

adamda on numara hatun var ama hakkını veremiyor vahim bi durum

23
20
yanıtYanıtla
Ice tea Mobil-IOS:

20 yaşındayım serdar ölmeni bekliyorum

27
13
yanıtYanıtla
iman:

namaza başlar kumarı bırak hiçbişeyin kalmaz

36
2
yanıtYanıtla
tunga tegin:

Biraz inzivaya çekil toparlan, topla kendini , görunme bi süre sonra bi album patlat bomba gbi dön baba lan .

22
13
yanıtYanıtla
ihsantMobil-IOS:

Geçmis olsun

20
12
yanıtYanıtla
Tüm 71 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title