Haberler

Oyuncu Afra Saraçoğlu'ndan deplasman yasağı getirilen Fenerbahçe'ye destek

Güncelleme:

Fenerbahçe taraftarına Kayserispor maçı öncesi getirilen deplasman yasağına tepkiler sürüyor. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada kararın kabul edilemez olduğu belirtilirken, Fenerbahçeliliğiyle bilinen güzel oyuncu Afra Saraçoğlu'ndan da gönül verdiği renklere destek geldi. Saracoğlu sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "Yaşa Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

Kayseri İl Güvenlik Kurulu, Kayserispor ile Fenerbahçe arasında oynanacak maça sarı-lacivertli taraftarların alınmayacağını açıkladı. Fenerbahçe taraftarlarının bir kısmının Konyaspor maçında "Hükümet istifa" sloganları atmasının ardından bu kararın alınması dikkat çekti.

FENERBAHÇE'DEN KARARA TEPKİ

Kararın ardından açıklama yapan kulüp, "Takımımızın 4 Mart 2023 Cumartesi günü deplasmanda Yukatel Kayserispor ile oynayacağı maça, Kayseri İl Güvenlik Kurulu gereğince taraftarımızın alınmayacağını şaşkınlık içinde öğrenmiş bulunuyoruz. Fenerbahçe Spor Kulübü olarak bu kararı kabul etmemiz hiçbir şekilde mümkün değildir" ifadelerine yer verdi.

AFRA SARAÇOĞLU'NDAN DESTEK

Fenerbahçeliğiyle bilinen ve daha önce takımın organizasyonlarında yer alan Yalı Çapkını dizisinin başrol oyuncusu Afra Saraçoğlu, kulübün açıklamasını Twitter hesabından yayınlayarak destek oldu. Güzel oyuncunun "Yaşa Fenerbahçe" notuyla yaptığı paylaşım kısa sürede gündem oldu.

Oyuncu Afra Saraçoğlu'ndan deplasman yasağı getirilen Fenerbahçe'ye destek

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Afra Saraçoğlu Kayserispor Fenerbahçe Magazin Spor Haberler

500

Yorumlar (9)

Ahmet Kaya:

Bunlar nasıl insanlar anlamıyorum.Biz deprem bölgesinde nelerin derdindeyiz bunların derdine bak.Şu durumda hükümet istifa etse bu kadar insanın sorunlarını kim çözecek.Sizi Allah a havale ediyorum.Artık susun boş konuşmayın

68
38
yanıtYanıtla
Ahmet Şık:

futbol sahalarını siyaset yerine çevirirseniz cezasınıda çekersiniz

40
63
yanıtYanıtla
Ahmet Kaya:

Ben Malatya da depremi yaşamış ve yaşamaya devam eden biri olarak kahroluyorum.Bunlar bizim ne yaşadığımızın farkında değiller.Beddua edeceğim ama yaşadığımızı düşmanım için bile istemem.Lütfen susun ve devleti meşgul etmeyin.Size de takımınıza da.

56
24
yanıtYanıtla
Turgay Çakmak:

KİM BU AFRA TAFRA İŞİNİZ GÜCÜNÜZ KAOS YARATMAK AMA SABREDİN AZ KALDI

27
43
yanıtYanıtla
High Priv:

İşinize gelmeyince kaos yaratmak, fitne çıkartmak. Hükümet bravo diye slogan atsalar anayasal hak istifa diye bağırırlarsa kaos yaratmak. Her şey işinize geldiği gibi. Emin ol sabrımız kalmadı artık hepimizin gözü sandıkta sen hiç merak etme.

yanıt16
yanıt18
ÖZGÜR VATAN:

Değil'mi son 21 sene'de yaptığınız gibi

yanıt2
yanıt0
x girilmez:

hükümet bu kulüplerin vergi borçlarını tahsil edip anadolu kulüplerine yardım etmeli

27
25
yanıtYanıtla
HİLMİ KANBER:

FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR BU YASAĞI DELERLER.BİLET ALARAK RAKIP TAKIM TARAFTARI OLARAK STADA GIRERLER BU SEFER ORADAN YINE AYNI EYLEMLERINI YAPARLAR .16 SENE TRABZONSPOR VE RIZESPORUN BUTUN MAÇLARUINDA OZEL GUVENLIK GOREVLISI TRUBUN GUVENLIK AMIRI OLARAK ÇALIŞTIM BU OLAYLARI YAŞADIM

36
16
yanıtYanıtla
Turgut Aydın:

Bu memleket de sinema oyuncularını siyasete akıl adam sporcularıda refarandurum da evet olarak sokan kimmm

14
5
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title