Haberler

Kardeş Türküler Konseri'nde Sezen Aksu Sürprizi

Türk pop müziğin usta ismi Sezen Aksu, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi’nde düzenlenen Kardeş Türküler grubunun konserine konuk oldu.

Türk pop müziğin usta ismi Sezen Aksu, Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde düzenlenen Kardeş Türküler grubunun konserine konuk oldu.

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde düzenlenen Kardeş Türküler konserine Türk Pop müziğinin usta ismi Sezan Aksu ve Ermeni asıllı müzisyen Ara Dinkjian konuk oldu. Harbiye Açık Hava Konserleri'nde bu kez Kardeş Türküler grubu sahne aldı. Müzik severlerin keyifli anlar geçirdiği konserde Sezan Aksu'da konuk sanatçı olarak katıldı. Konser sırasında bir sosyal medya ağı üzerinden şarkı sözlerini eleştiren bir hayranına cevap veren Sezen Aksu, "Başkalarının özgürlük alanına saygılı, hiçbir şekilde karşısındakinin hayatına ipotek koymayan, burada son derece özgürlükçü bir insan portresi var ancak siz bundan başka bir şey anladıysanız müsaitmişsiniz. Hakikaten hepinizin kendisini gözden geçirmesi gerekiyor, ayrıca ben icazet merkezi miyim yola çıkın deyince koşa koşa çıkacaksınız. Hala aynı fikirdeyim herkes başkalarının yaşam alanına saygı göstermeli, kimse kimsenin hayatı üzerinde ipotek hakkı yok" diye konuştu. Şarkılarıyla sevenlerini coşturan Sezen Aksu'ya, Ud'uyla Ermeni asıllı müzisyen Ara Dinkjian da eşlik etti.

Harbiye Cemil Topuzlu Açık Hava Sahnesi'nde düzenlenen konser yaklaşık 3 saat sürerken, müzik severler keyifli dakikalar yaşadı. Konsere, HDP eski Eş Başkanı Sebahat Tuncel de katıldı. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Kardeş Türküler Cemil Topuzlu Sezen Aksu Harbiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

29-30 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title