Haberler

Işın Karaca Evlendi, Nikah Şahidi Demet Akalın Törene Katılmadı

Güncelleme:

Daha önce iki kez nikah masasına oturan Işın Karaca, çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş'la evlendi. Geceye, nikah şahidi olan Demet Akalın'ın katılmaması damga vurdu.

43 yaşındaki şarkıcı Işın Karaca 3. kez nikah masasına oturdu. Çocukluk arkadaşı Tuğrul Odabaş ile dünya evine giren Işın Karaca'nın nikah töreni ünlüler geçidi oldu.

ÜNLÜ İSİMLER KATILDI

Işın Karaca – Tuğrul Odabaş çiftinin düğününde Necati Ateş, Selçuk Yöntem, Fettah Can, Cansu Kurtçu, Yıldız Asyalı, Metin Uca gibi ünlü isimler yer aldı. Evlilik töreninde Karaca'nın annesi Şeniz Büyükkaraca, kardeşleri Serdar ve Akın Büyükkaraca, ilk eşi Soner Kıvanç'la evliliğinden olan oğlu Erda Kıvanç ve ikinci eşi Sedat Doğan'la evliliğinden olan kızı Mia Doğan yalnız bırakmadı

NİKAH ŞAHİTLİĞİ İÇİN YARIŞ

Nikah şahitlerinden biri olması planlanan Demet Akalın törene katılmayınca, nikah şahitliğini Necati Ateş, Cansu Kurtçu, Nusret Kaan Tuğhan, Selçuk Yöntem, Elif Ebru Tezel, Murat Deniz üstlendi.

İşte Işın Karaca – Tuğrul Odabaş düğününden görüntüler:

Işın Karaca, gecede iki farklı gelinlik giymeyi tercih etti. Damat Tuğrul Odabaş ise özel dikim bir damatlık ile törene katıldı.

Kızı Hira'nın hasta olması sebebiyle nikah şahitliğinden vazgeçen ve yerini Cansu Kurtçu'ya devreden Demet Akalın, düğünden görüntü paylaşarak; "Çok mutlu olun bitanenizle...hatta yeni bitaneler yapın...gülümseyin, hep hasta olup düğüne gelemeyenlere de gülümseyin be."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Demet Akalın Necati Ateş Işın Karaca Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title