Haberler

İbrahim Tatlıses...İMPARATORUN ŞARKILARI 30 YIL SONRA LONDRA'DA YANKILANDI

Güncelleme:

Geçtiğimiz haftalarda Berlin’de verdiği unutulmaz konserle adından bir kez daha söz ettiren İbrahim Tatlıses, hız kesmeden konser maratonuna devam ediyor.

Ünlü sanatçı, Poll Production by Polat Yağcı organizasyonu ile 'Efsane geri dönüyor' turnesi kapsamında, Londra'nın ünlü konser mekanlarından Eventim Apollo'da sahne aldı.30 yıl sonra Londra'daki hayranlarıyla bir araya gelen Tatlıses, sahnede fırtına gibi esti. Muhteşem bir geceye imza atan ünlü sanatçı, özenle hazırladığı repertuvarıyla sevenlerine unutamayacakları bir gece armağan etti. Londra'da yaşayan Tatlıses hayranları, şarkılara doyamadı.

3500 KİŞİYE UNUTULMAZ KONSER!

İmparator, 2,5 saatlik sahne performansı ve unutulmaz klasikleriyle sevenlerini mest etti. İlginin ve özlemin yoğun olduğu bu özel gecede 3500 müziksever alanı tıklım tıklım doldurdu. Efsaneleşmiş 'Haydi Söyle' şarkısıyla sevenlerini karşılayan müziğin usta ismi, sahneye çıkar çıkmaz sesinin gücüyle herkesi ayağa kaldırdı. Londra'da 30 yıl sonra sevenleriyle buluşmanın mutluluğunu yaşayan ünlü sanatçı, "Çok kalabalıksınız ama hepiniz benim için bir tanesiniz" sözleriyle duygularını paylaştı.

HEM LONDRA'YI HEM GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Londra'daki sevenleriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşayan İbrahim Tatlıses, duygu dolu anlar yaşattı. Kendisini sahnenin önüne izlemeye gelen yaşlı bir hayranının eğilerek elini öptü. İmparator, davranışıyla gönülleri fethetti.

LONDRA'DAN İMPARATOR İBRAHİM TATLISES GEÇTİ!

'Dom Dom Kurşunu', 'Şemmame', 'Bir Taş Attım Pencereye' gibi hareketli şarkılarıyla Londra seyircisini ayağa kaldıran Tatlıses; 'Yalan', 'Bebeğim' gibi slow parçalarıyla da duygusal anlar yaşattı. Londra'daki sevenleriyle sohbet etmeyi de ihmal etmeyen imparator, hayranlarıyla bol bol hasret giderdi. Bir hayranının sevgisini karşılıksız bırakmayan Tatlıses, misafirini sahneye davet etti. İmparatorun hayranının sahnede dans etmesiyle renkli görüntüler ortaya çıktı.

Muhteşem gecenin finalinde müzikseverlerin "Bir daha" tezahüratlarına kayıtsız kalmayan Tatlıses, 3 kez bis yaparak tekrar sahneye çıktı. İmparator, Londra'da sevenlerine hafızalardan çıkmayacak bir gece yaşattı.

Kaynak: Magazinkolik / Magazin

İbrahim Tatlıses Londra Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title