Haberler

Diriliş Ertuğrul'a Hollywood'dan Transfer

Güncelleme:

Hollywood yapımlarında yer alan Avustralya doğumlu Boşnak oyuncu Reshad Strik, Diriliş Ertuğrul dizisinde rol alacak.

Avustralya'da başladığı kariyerine bir dönem Hollywood'da devam eden Boşnak oyuncu Reshad Strik, şimdi de TRT'de yayınlanan Ertuğrul Diriliş dizisinde rol alacak.

TEKLİF ÜZERİNE HOLLYWOOD'A GİTTİ

Kariyerinin ilk dönemlerinde Avustralya'nın önemli dizilerinden "Blue Heelers" ve "Headland"da rol alan Strik, Tom Cruise'un da bağlı olduğu CAA adlı ajanstan gelen teklif üzerine Hollywood'a gitti. Amerika'da, ilk olarak "Tepenin Gözleri 2"de Mickey adlı bir Amerikan askerini canlandırdı. Çok geçmeden dünyaca ünlü şarkıcı Jessica Simpson'ın "A Public Affair" klibinde rol aldı.

TÜRK İZLEYİCİSİYLE 'FİLİNTA' DİZİSİYLE TANIŞTI

"Newcastle" filmindeki Victor rolüyle ise Tribeca Film Festivali'nde eleştirmenlerden tam not almayı başardı. 2010'da Bona-Hersek'te "Üç Yol" (Crossroads) ve "I'm From Krajine" filmlerinde kendini gösterdi. 2013'te radikal bir kararla Türkiye'ye gelerek bir yıl boyunca Türkçe dersi alan Reshat Strik, Türk izleyicisiyle "Filinta" sayesinde tanıştı.

ARTIK İSTANBUL'DA YAŞIYOR

Reshad Strik, "Newcastle" filmindeki rolüyle Tribeca Film Festivali'nde eleştirmenlerin dikkatini çekmişti. O yapımda Zühtü'yü oynayan Strik, TRT1'de yayınlanan "Diriliş Ertuğrul" dizisinde ise Claudies rolünü üstlendi. Buradaki kariyerinden memnun olan Reshad Strik, artık eşi ve iki çocuğuyla İstanbul'da yaşıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Ertuğrul Diriliş Avustralya Hollywood Magazin Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Bakmadan Geçme

Emekliye refah payı verilecek mi? SON DAKİKA! Emekliye refah payı ne zaman, Temmuz'da mı verilecek? Nicolo Zaniolo, EURO 2024'te neden yok? Zaniolo sakat mı, 2024 Avrupa Şampiyonası'nda niye yok? Uğurcan Çakır Galatasaray'a gidecek mi? Transfer iddiası! 15-16 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 15-16 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Yağdan kilo vermek için ne yapmak gerekir? Yağdan kilo vermenin püf noktaları İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Slovakya Başbakanı Robert Fico silahlı saldırıya mı uğradı? İşte Robert Fico'nun yaşadığı panik anları... Yağ çözücü evde nasıl yapılır? Evde doğal yağ çözücü yapımı İSTİKLAL CADDESİ'NDE YANGIN MI ÇIKIT? İstiklal Caddesi'nde yangın paniği! Ne oldu, olay ne? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 15-16 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi!
Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

Evinde yasak aşk kaçamağı yapan kadın, kocasına yakalandı! Bıçak ve boru anahtarıyla dehşet saçtı

500

Yorumlar (18)

Sena61:

süper süper bu zamana kadar en güzel ve anlamlı tarihi film TRT yi tebrik ediyorum

21
6
yanıtYanıtla
TÜRKMobil-ANDROID:

her seyi ak partiye baglayan aydın görünen geri zekalılar. Allah size akıl vermemismi?. madem akp ye oy verenler akılsız siz kandirin siz oy alin KAFASIZLAR. birakin her seyde Akp yi suclamayi.Akp ye oy vermeyecek kararsizlarda sayenizde Akp ye oy veriyor. Embesil aydinlar

17
8
yanıtYanıtla
KübraMobil-IOS:

10 numara dizi muhteşem yüzyıldan sonra ilaç gibi ;))

23
1
yanıtYanıtla
03Mobil-ANDROID:

çok güzel kurgulanmış bir dizi türkleri doğru tanıtıyor dünyaya. yapana helâl olsun , hakkını veriyor.

22
1
yanıtYanıtla
sakaryalıMobil-ANDROID:

trt devlet yanlısı olacak tabi. siyonist yanlısı olacak degil ya. Nerenden silersen sil. oylar akp ye.... madem izlemiyorsun bu sayfada seni tutan ne apti ??

16
4
yanıtYanıtla
sivrisinek:

SULTAN SÜLEMEN GIBI OLMASINDA, , , , , KADIN MUHABBETINDEN UZAK TUTUN YETER, , , , KEFERE TIPIDE YAKISIYOR. . . . .

12
2
yanıtYanıtla
Deniz.Mobil-ANDROID:

Hala ırkçılık yapan senin gibi kendini bilmez insanlar varmış Barış istiyor artik herkes bu ateşe su serpmis kisilere hala lan diyebiliyorsun utan kendinden

5
8
yanıtYanıtla
KorbeyMobil-IOS:

Nefretinizde boğulun, her güzel işe düşman olmak ehli imanın tineti değil

13
0
yanıtYanıtla
Tam 35 medeniyet;)Mobil-IOS:

İğrenç dizi

3
10
yanıtYanıtla
sakaryalıMobil-ANDROID:

Ecdad tarih yazmıs bizler okumaktan yada izlemekten aciz. süper trt ye helal olsun verdigim vergiler. sizler sülüman yada yengeye göz dikmeli filmlere devam edin. dirilişimizi engelleyemeyeceksiniz.

11
2
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title