Haberler

Diriliş Ertuğrul 64. Bölüm Fragmanında Yürek Burkan Sahne

Güncelleme:

Diriliş Ertuğrul dizisi 64. bölümü fragmanındaki detay ile gönüller kan ağladı. Bir önceki bölüm ölen Kayı Boyu alplerinin cansız bedenleri kilimlerin içinde yere serildi.

Çarşamba akşamı yayınlanan Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni bölüm fragmanı çok geçmeden geldi. Canına kıyılan alplere şahit olan Ertuğrul Gazi'nin öfkesi tavan yapıyor.

'BU ACIYA YÜREK NASIL DAYANIR?'

Fragmanda 'bu acıya yürek nasıl dayanır beyim?' diye başlayan sekans ile izleyiciler Ertuğrul Gazi'nin hüznüne şahit oluyor. Hemen ardından ise yeşeren öfkesi iki obanın çarpışacağının sinyalini veriyor.

HANÇER ÖNEMLİ BİR DETAY

Fragmandaki hançer detayı ise yaşanacaklar konusunda önemli ipucu veriyor. Ural'ın Alp'i Batuhan'ın düşürdüğü hançeri Simon'un tuttuğu görülüyor. Ertuğrul Gazi'ye karşı elindeki en önemli koz olacağı yorumları yapılıyor.

Sırtından bıçaklanan Turgut Alp'in durumunun ne olacağı ise yine bu bölümde anlaşılacak.

SİMON'UN KİMLİĞİ ORTAYA ÇIKTI, PEKİ BAŞINDAKİ?

Simon'ın gerçek isminin Vaftizci Yahya olduğunun öğrenildiği 63. bölümden sonra, yeni fragmanda Simon'ın 'usta' dediği kişi ortaya çıkıyor. 'Tapınak Şövalyelerinin başındaki isim o mu?' soruları akıllara geliyor.

Diriliş Ertuğrul 64. bölümü, 9 Kasım Çarşamba, 20.00'de TRT1 ekranlarında olacak.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Diriliş Ertuğrul Ertuğrul Gazi Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title