Haberler

Bülent Ersoy, Bir Araba Parası Verdiği Çantasıyla Göz Kamaştırdı

Güncelleme:

Önceki akşam yemeğe giden Bülent Ersoy, kıyafeti ve takılarıyla dikkat çekti. Diva'nın bir araba parası verdiği 55 bin TL'lik çanta göz kamaştırdı.

Bülent Ersoy, önceki akşam Yeniköy'deki Arnavutköy Balıkçısı'nda menajeri ve yakın dostlarıyla yemek yedi.

ÜZERİNDE SERVET TAŞIDI

Ersoy, sohbet eşliğinde geç saatlere kadar süren yemek sonrası kapıda görüntülendi. Sanatçı, sarı paltosu ve aynı tonlardaki aksesuvarlarıyla gecenin karanlığında parladı. Bülent Ersoy, kıyafetini 10 bin lira değerindeki taşlarla süslü Dolce Gabbana gözlük ve 55 bin liralık Fendi çantayla tamamlamıştı.







Kaynak: Haberler.com / Magazin

Bülent Ersoy Arnavutköy Yeniköy Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Miami Heat Boston Celtics NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans OKC Thunder NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Denver Nuggets LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 30 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! 30 Nisan okullar tatil mi? Yarın okullar tatil mi? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kızıl Goncalar final mi yapıyor? Kızıl Goncalar bitiyor mu 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ömer final mi yapıyor? Ömer bitiyor mu 2024? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi final mi yapıyor? Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi bitiyor mu 2024? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçında şike mi yapıldı? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 29-30 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Ömer 54. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 29 Nisan Ömer yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (33)

melek:

bir fakire sadaka vermezler , pazarda bedava verseler bile alamayacağın çantaya onca para veriyorlar bu nasıl insanlık

16
0
yanıtYanıtla
AL-İ İMRAN 196-198:

‘Kâfirlerin refah içinde diyar diyar dolaşmaları sakın seni aldatmasın. (Onların bu refahı) az bir yararlanmadır. Sonra onların barınağı cehennemdir. Ne kötü bir yataktır orası. Fakat Rablerine karşı gelmekten sakınanlar için, Allah katından bir konaklama yeri olarak, içinde ebedi kalacakları, içinden ırmaklar akan cennetler vardır. Allah katında olan şeyler iyiler için daha hayırlıdır. ’

10
1
yanıtYanıtla
canan:

senın o cantanla ben bır ev alırım kıradan kurtulur ufacık bebegıme oturur evımde bakarm ama nerde şans çalış canan çalış beni ancak çalışmak paklar:(

9
0
yanıtYanıtla
Asmin:

Görgüsüz bunak

8
0
yanıtYanıtla
GENÇ ZİHNİYET:

yahu şu kadın hakkında insan gibi konuşun artık bir kadın olmuş annanemden babanemden bir farkı yok giyimine bakacak olursak herkez çok normal giyiniyor da bir bu mu farklı anlamadım o kadar enteresan sanatçı var ki. . . . onlar genç ve güzel ne giyseler yakışıyor zihniyeti mi var sizde onu da anlamış değilim . . . ayrıca bir bayan herşeyden önce bir insan hakkında konuşurken üslubunuza dikkat edin.

5
3
yanıtYanıtla
Realist:

Geçen bu çantanın aynısından gördüm mağazada dolaşırken. 100-120 TL arasında vardı. Marka olsa bile bir çantaya milyarlar harcayanın aklına şaşarım. Ama gerçekten aklı olana şaşarım tabii. Bunun gibileri her şeyini kaybettikleri için hükümsüzdür.

4
3
yanıtYanıtla
yine mi adana diyen adam:

fakire ver desen o parayi vermez sozde diva

3
3
yanıtYanıtla
yalnız kurt:

GURURLANMA BÜLENT HANIM, ÖLMEMEYE ÇAREN Mİ VAR. ÖLÜM DE VAR.

6
0
yanıtYanıtla
özgür:

bunun aklına ölüm hiç gelmiyormu mezara girerken feni marka çantan değil amelin seni kutaracak . . . allah ıslah etsin

6
0
yanıtYanıtla
KADER:

bu çantalara ayakkabılara gözlüklere vereceğiniz parayı ihtiyacı olan birilerine versenize asgari ücretli ay sonu nasıl gelecek diye düşünürken siz bir çantaya o kadar veriyorsunuz iyilik yapın birazda öbür tarafta kolay geçitten geçin. . .

6
0
yanıtYanıtla
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title