Haberler

Hadise, Mauro Icardi ile aşk mı yaşıyor? Galatasaray maçına gitmesi kafa karıştırdı

Güncelleme:

Söylemezsem Olmaz programı yorumcularından Ebru Şancı, Hadise'nin Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi ile birlikte olduğunu ileri sürdü. Hadise'nin Icardi'den hoşlandığını ve tanışmak için yakın markaja aldığını söyleyen Şancı, "Hadise normalde maça giden biri değildir ama dün akşam Galatasaray maçına gitti. Yakında herkes duyar" dedi.

Geçtiğimiz sene eylül ayında Mehmet Dinçerler ile tek celsede boşanan 37 yaşındaki Hadise'nin yeni bir ilişkiye yelken açtığı ileri sürüldü. Eski Galatasaraylı Alpaslan Öztürk'ün eşi Ebru Şancı, yorumcu olduğu Söylemezsem Olmaz programında Hadise ile çapkınlıklarıyla tanınan 29 yaşındaki yıldız futbolcu Mauro Icardi'nin aşk yaşadığını iddia etti.

"HADİSE, ICARDI'DEN HOŞLANMIŞ"

Canlı yayında Hadise ve Icardi arasındaki yakınlığı bir hafta önce öğrendiğini söyleyen Şancı, "Galatasaraylı bir futbolcunun eşinden öğrendim ve çok net bir şekilde söyledi. Hadise geçen haftalarda yakınlarına Icardi'den elektrik aldığını ve hoşlandığını söylemiş. Hadise tanışmak için Icardi'yi markaja almıştı dün de Galatasaray maçına gitti, normalde gitmez. Hadise'nin maça gittiği kişi de futbolcu Mertens'in eşi. Icardi de Hadise de çapkınlığıyla bilinen isimler. Wanda Nara ile evliliğinden 3 çocuğu var. Biz şimdiden söyleyelim yakında duyulur zaten" dedi.

Bomba iddia: Hadise, gönlünü Galatasaraylı futbolcu Mauro Icardi'ye kaptırdı

Hadise, Mauro Icardi ile aşk mı yaşıyor? Galatasaray maçına gitmesi kafa karıştırdı

Hadise, Mauro Icardi ile aşk mı yaşıyor? Galatasaray maçına gitmesi kafa karıştırdı

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Mauro Icardi Galatasaray Ebru Şancı Hadise Magazin Spor Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Netanyahu'yu evinde ağırlayan Trump: Başkan seçilmezsem 3. Dünya Savaşı çıkar

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

500

Yorumlar (6)

Zeki Anti:

Icardi bunu ne yapsın :)

324
26
yanıtYanıtla
al alabilirsin:

SENCE?

yanıt207
yanıt26
SULTAN ASLAN:

Sanatçıların çoğu çorap değiştirir gibi sevgili demeyeceğim çünkü bu aşk değil hevestir tümü için, bayanlar erkek, erkekler bayan değiştirir.! Evli olmaları da hiç umurlarında değildir bunların, aldatma bunların genlerinde var...Bunlardan ne sevgili olur ne de eş, kullan at.!

42
9
yanıtYanıtla
Numan Tosun:

Sana yazıklar olsun Hadise,bunlarda nasıl bi mide var yaaa....

31
8
yanıtYanıtla
Omer Bayrakdar:

Galatasaray camiasi acilen bu kadini uzat tutmali Icardi'den, burada yaziyorum, Icardi en iyi sezonunu yasiyor. Bu illet kadin adamin ve Galatasaray'in basarisini golgeleyecek. Demedi demeyin, bu gereksiz kadin ortalikta dolasmaya basladi mi uzak durucan.

19
4
yanıtYanıtla
Kadirli:

Bjk fener tat vermemiş sıra bunda ??

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title