Haberler

Arda Kural Setlere Döndü

Güncelleme:

Uzun süredir tedavi gören ve evinden ayrılarak Büyükçekmece sahilinde yaşamaya başlayan Arda Kural "Korku filminde oynuyorum.Hayranlarım benden korkacaklar" dedi.

Geçirdiği psikolojik rahatsızlık nedeniyle evinden ayrılarak Büyükçekmece sahilinde yaşamaya başlayan Arda Kural'ın hayatı düzene girdi. Tedavi sonucu iyileşen oyuncuşimdi ait olduğu yere yani setlere döndü.

"HAYRANLARIM BENDEN KORKACAK"

Çekimleri Kırıkkale'nin Delice köyünde gerçekleştirilen Zade Baykara'nın ' Nefrin El Turab ' adlı filminde rol alan Arda " Artık sağlığıma kavuştum. Çok özlediğim filmsetlerine tekrar döndüm. Bu kez korku filminde oynuyorum.Hayranlarım benden korkacaklar" dedi.

Setten fotoğraflar:

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Büyükçekmece Arda Kural Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (10)

..........:

BRAVO GÜZEL ÇOCUK SEN DAHA ÇOK GÜZEL İŞLERE İMZA ATACAKSIN İYİ YAŞAYACAKSIN BRAVO SANA BRAVO

42
0
yanıtYanıtla
birisi:

hadi be ordan git işine senin filmini kim seyredecek

0
32
yanıtYanıtla
cosmos:

bu adam şizofren

2
21
yanıtYanıtla
HgsMobil-IOS:

Dünkü deli ne çabuk akıllandı

1
21
yanıtYanıtla
mr why:

adamın hastalığından sanki suçmuş gibi bahsediyorsunuz. toparlanıp işine dönmesi iyi bir şey.

15
0
yanıtYanıtla
AKILLI ADAM:

BU ADAM ASKERİYE FİMLERİNDE VE ASKERİYE DİZİLERİNDE OYNAMALI BU ADAM GAYET İYİ BİR YETENEKTİ FAKAT BU ADAMIN İHANETLERLE PSİKOLOJİSİNİ YIPRATTILAR HERHALDE. ALLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN NE DİYEYİM ALLAH BENİ VEDE CÜMLEMİZİDE AKLIMIZLA SAĞLIĞIMIZLA, AİLEMİZLE İMTİHAN ETMESİN. . .

15
0
yanıtYanıtla
mal:

GÖZLERİNİ SEVERDİM EN ÇOK GÖKTE Kİ YILDIZLARAN PARLAK BİR PARÇA SAŞTAN ÇIKARAK DANS EDELİM GEL . . .

3
4
yanıtYanıtla
BUBU:

BENCE BIR KOMEDI YADA BIR ASK FILMINDE OYNAYABILIRDIN ZATEN PSKOLOJIK RAHATSIZLIK GECIRDIN BENCE KORKU FILMI IYI BIR FIKIR DEGIL DAHA COK TEIKLEYICI

6
0
yanıtYanıtla
sizofren:

hastaligi kinayanlar umarim ayni derde düserler!!! sapasaglam bir tanidigim bir yakinini kaybetti kafayi üsüttü. bu hayatta ne oldum degil ne olacam demeli. simarik simarik konusun bakalim. belki siz degil ama kardesiniz cocugunuz sevdiginiz birisinin basina gelebilir. kinayanlar kinadilariniyla imtihan edilecekleri günü beklesinler !!!

6
0
yanıtYanıtla
reiss:

tabiya aga kafayı sıkmanın alemi yok sen iyi ve yetenekli bi oyuncusun çok geçmişolsun aga başarılar. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title