Haberler

Maç sonrası futbolcular birbirine girdi, polis arbedeyi güçlükle önledi

Güncelleme:

Antalya'nın Serik ilçesinde Serik Belediyespor ile Kırşehir Belediyespor arasında oynanan karşılaşma sonrası arbede yaşandı. İki takım futbolcuları ve bazı yöneticilerin de karıştığı arbedeyi polis güçlükle önledi.

Misli.com 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta Serik Belediyespor ile Kırşehir Belediyespor karşılaştı. Serik temsilcisinin 2-1 galibiyetiyle sonuçlanan maç sonrası arbede yaşandı.

Maç sonrası futbolcular birbirine girdi, polis arbedeyi güçlükle önledi

Karşılaşmanın son düdüğünün ardından soyunma odasına giden Kırşehir Belediyesporlu kaleci Ahmet Sabri Fener, geri dönerek Serik Belediyespor takım kaptanı Sinan Kalaycı ve Abdulsamet Burak'ın üzerine yürüdü. Bunu gören Kırşehir Belediyesporlu diğer futbolcu ve teknik heyet de olaya dahil oldu. Serik Belediyesporlu oyuncuların da karışmasıyla bir anda büyüyen gerginlik nedeniyle futbolcular birbirine girdi. Bu sırada şeref tribününde oturan Kırşehir Belediyespor Kulübü'nün bazı yöneticileri de hakem ve Serik Belediyespor yönetimine tepki göstererek, küfür etti.

Maç sonrası futbolcular birbirine girdi, polis arbedeyi güçlükle önledi

GÜVENLİK KORDONUYLA İLÇE ÇIKIŞINA GÖTÜRDÜLER

Araya giren polis önce Serik Belediyesporlu takım, teknik heyet ve yöneticileri stattan çıkarıp, uzaklaştırdı. Daha sonra Kırşehir Belediyespor takım ve yöneticilerini güvenlik kordonu altında ilçe çıkışına kadar götürüldü.

Maç sonrası futbolcular birbirine girdi, polis arbedeyi güçlükle önledi

FUTBOLCULAR SOYUNMA ODASI VE TUVALETLERE ZARAR VERDİ

Öte yandan Kırşehir Belediyesporlu futbolcular tarafından soyunma odasındaki tuvalet kapıları, lavabolar, ayna ve muslukların kırılarak zarar verildiği belirlendi.

Maç sonrası futbolcular birbirine girdi, polis arbedeyi güçlükle önledi

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Kırşehir Belediyespor Kırşehir serik Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

XAVI:

BU SERİKSPOR KADAR ÇİRKEF BİR TAKIM YOK. HER SENE LİGİ KARIŞTIRAN BUNLAR.

7
2
yanıtYanıtla
Pehlivan:

Cahil insan iyi oku kırşehirli futbolcular mağlup olmuş ve o futbolcular zarar vermiş Serik spor yaptı demiyor.... TÜRKİYE de 2 super lige takımımız var geri zekalı futbol nedir biz biliriz :-)

yanıt1
yanıt1
cimbomlu:

Bunlarin futbolla ne alakasi var, kirmaktan yikmaktan baska isleri gücleri yok böyle genclerden Vatanim icin utaniyorum. Batsin sizin futbolunuz.

4
3
yanıtYanıtla
oha:

oha moda oldu haaaaa ne bu??? kim kavga ediyosa lig düşürün gitsin. alttaki ligden takım geçsin yerlerine. en azından kıymet bilirler.

4
1
yanıtYanıtla
abc:

Hepsinin lisansını yırtın bunlar futbolcu değil dövüş sporlarına yönelsinler

3
1
yanıtYanıtla
kara:

Spor demek ahlak demektir, Hem bedenini hemide zihnini eğitirsin bizim gençlerimiz kalplerini karatıyor sporla

2
1
yanıtYanıtla
Memoli:

Olayı bilmiyoruz ama ne olursa olsun o kırılan dökülenleri görünce Kırşehirsporlular değil kırosporlular denir

1
2
yanıtYanıtla
mete han:

yasaklayın şu futbolu bu ülkede ses var görüntü yok , bu mecrada harcanan paraları hastalara öğrencilere harcayın ayrıca bu virüs ortamında neyin mücadelesi bu yoldaki vatandaşa ceza kesen zihniyet aloooo sana sesleniyorum yasaklayın da bi iş yapın

3
0
yanıtYanıtla
Mine minnoş:

Maç sonrası Adetten olmuş Box Ringine döndürür bizim Spor severler Yazık deyilmi Bu kadar zarar Rahatladınızmı acaba Maç öncesi psikolojik testi yapılsın bunlara çok önemlidir .

3
0
yanıtYanıtla
hüsnü:

bu spormu şimdi

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title