Haberler

Lodos tezgahları da vurdu, en ucuz balık istavrit oldu

Güncelleme:

Lodos tezgahları da vurdu, en ucuz balık istavrit oldu Lodos çatılardan sonra balık tezgahlarını da vurdu.

Lodos tezgahları da vurdu, en ucuz balık istavrit oldu

İSTANBUL - Lodos çatılardan sonra balık tezgahlarını da vurdu. Balıkçılar fırtına sebebiyle balık avına çıkamayınca tezgahlar boş kaldı. En ucuz balık istavrit oldu.

Geçtiğimiz günlerde yurdu etkisi altına alan olumsuz hava koşulları ve fırtına balık fiyatlarını yükseltti. İstavrit, tezgahların en ucuz balığı olurken kilosu ise 35 TL'den satılıyor. Balıkçıklar ise fiyatların önümüzdeki günlerde 10-20 TL düşeceğini söylüyor.

"En ucuz balık istavrit, kilosu şuanda 30-35 TL"

Lodosun etkisiyle denizlerin etkilendiğini vurgulayan balıkçı Muammer Arguç, "Balık fiyatları en az 10-15 lira yükseldi. Balıklar şu anda azalmış durumda. Denizden en fazla istavrit çıkıyor. Fırtınaların azalmasıyla balıklar bollaşır ve fiyatlar ucuzlar. En ucuz balık istavrit, kilosu şuanda 30-35 TL arasında değişiyor. Hava şartlarının düzelmesiyle istavritin kilosu 20-25 TL'ye kadar düşecektir. Hamsinin kilosu 40-45 TL'den satılıyor. Çupranın 70-100 TL, levrek 100-125 TL arasında değişiyor. Balık sezonu şuanda bitmiş değil. Önümüzdeki günlerde havalar düzelirse fiyatlar 15-20 TL düşecektir. Balık avı sezonu bitene kadar halkımız balığa doyacak" şeklinde konuştu.

Beylikdüzü'den balık almak için geldiğini belirten Şükrü Buzuloğlu, "Tezgahlara baktığımda en ucuz balığın istavrit olduğunu görüyorum. 2 kilo istavrit alacağım. 5-6 kişilik bir aile için yeterli" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Fırtına Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title