Haberler

Liverpool doktorundan Steven Gerrard itirafı: Cinsel organı yırtıldı, maçtan sonra diktim

Güncelleme:

İngiliz devi Liverpool'un kulüp doktoru Andrew Massey, kulüp efsanesi Steven Gerrard ile yaşadığı bir anıyı yıllar sonra anlattı. Massey, 2014 yılında oynanan Bournemouth maçında Gerrard'ın yırtılan cinsel organını maçtan sonra diktiğini söyledi.

Premier Lig şampiyonu Liverpool'un kulüp doktoru Andrew Massey, kulüp efsanesi Steven Gerrard ile yaşadığı bir anıyı paylaştı. İngiliz The Sun'a bir röportaj veren Massey, 2014 yılında oynanan bir Federasyon Kupası maçında sahalarda ender görülen bir sakatlık yaşayan efsane oyuncunun cinsel organını diktiğini itiraf etti.

"HİÇBİR EĞİTİMDE YER ALMIYORDU"

Şu sıralarda İskoçya temsilcisi Rangers'ın teknik direktörlüğünü yapan 40 yaşındaki Gerrard, 2014 Federasyon Kupası 4. Tur maçında o dönem Championship'te bulunan Bournemouth'a karşı sahadaydı. Gerrard, maçta yaşadığı sakatlık sonrası oyundan çıkmazken soyunma odasında Massey'nin yanına gitti. 2013'te Liverpool Akademisi'ne doktor olarak giren Massey de o anları şu sözlerle anlattı:

"Stevie maçtan sonra yanıma geldi ve 'Doktor buna bir bakman gerekecek' dedi. Aşağıya doğru baktım ve her yer kan içindeydi. Bu gerçekten acı veriyor olmalı diye düşündüm. Geriye dönüp önceki tıbbi eğitimlerimi de düşündüm ve aldığım hiçbir eğitimde bir cinsel organın nasıl dikilmesi gerektiği yer almıyordu. İlk diktiğim cinsel organın Steven Gerrard'ın cinsel organı olmasını istemiyordum ama öyle oldu."

"ACI HİSSETMEDİM"

O maçta 90 dakika sahada kalan Gerrard ise daha önce Kuzey İrlanda'da takım doktorluğu yapan Andy'nin o an iyi bir iş çıkardığını söyledi. Stevie, "İç çamaşırım kanlanmıştı. Fazla konuşmadım çünkü tamamen konsantre olmasını bekliyordum. Doc Massey birkaç kişiyle konuştu ve odayı temizledi. Şortumu ve iç çamaşırımı indirdim ve son bir kez daha baktım. Ah! Eski bir arkadaşa veda etmemeyi umdum. İyi bir iş çıkardı ve dikiş yaparken acı hissetmedim. Tahmin ettiği üzere dört dikiş yaptı ve soyunma odasında yürümeye başladım" ifadeleriyle yaşadığı sakatlığı hatırladı.

Liverpool, Gerrard'ın sakatlık yaşadığı maçta Bournemouth'u 2-0'lık skorla geçse de bir sonraki turda o yıl FA Cup şampiyonu olan Arsenal'a boyun eğerek kupaya veda etmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Steven Gerrard Bournemouth Liverpool Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

IHTIYAR:

BAZI ŞEYLER ÇOK ÖNEMLİ ŞEYLERDİR

2
1
yanıtYanıtla
güzeeel:

iyi güzel hoş aman ne hoş ne hoş

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title