Haberler

    Barcelona'nın Yıldızı Messi: Penaltı Atmak Gerçekten Zor

    Güncelleme:

    Barcelona ve Arjantin Milli Takımının yıldızı Lionel Messi, "Penaltılarda daha etkili olmak istiyorum. Gerçekten çok zor." dedi.

    Barcelona'nın yıldız oyuncusu Lionel Messi Katalan radyosuna çarpıcı açıklamalarda bulundu. Messi, "Asla maçlarımı izleyemiyorum. Kendimi televizyondan izlemeyi sevmiyorum. Geçmişte olanları hatırlamayı sevmem. Daima ileriye bakmayı tercih ederim."dedi.

    "MAÇ İZLEMEYİ SEVERİM"

    Arjantinli oyuncu, "Futbol maçlarını izlemeyi seviyorum. Her ligi izliyorum. La Liga'yı izlemeyi deniyorum. Aynı zaman Arjantin Ligi ve Copa Libertadores'i izliyorum. Saat farkına rağmen takip ediyorum." diye konuştu.

    "YILLAR GEÇTİKÇE FUTBOL DEĞİŞİYOR"

    Messi, "17 yaşında futbola başladığımda başka bir pozisyonda ve başka bir şekilde oynuyordum. Yıllar geçtikçe futbol değişiyor. Benim de değişmem gerekiyordu. Bu durum, oyunumu geliştirmeme yaradı." dedi.

    "PENALTI ATMAK GERÇEKTEN ZOR"

    31 yaşındaki oyuncu "En çok gelişen yönüm son paslar. Geçen sene birçok asist yaptım. Bu konuda kendimi çok geliştirdim. Serbest vuruşlar hakkında da çok şey öğrendim. Her gün vuruşlarımı geliştirmeye çalışıyorum. Penaltılarda daha etkili olmak istiyorum. Gerçekten çok zor. Antrenmanda penaltı atmakla maçta atmak aynı değil." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Lionel Messi Arjantin Futbol Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (6)

    Fukara:

    Messi asist desen asist,frikik desen o da var,geriden gelip oyun kuruyor,4-5 adamın içinden geçebiliyor,öyle ronaldo gibi iki ayak şaşırtması yapıp kaçmıyor milletin önünden(: ronaldo anca düz vursun giden topta sonradan falso alsın(:

    13
    8
    yanıtYanıtla
    yorumcu:

    Maçta skora bakılmıyor mu zaten. messi tekbaşına bi takım mı???

    yanıt1
    yanıt0
    ANARŞİ:

    Messi yetenektir, Ronaldo çalışma ürünüdür. Aksini iddia eden adam terkedilmiş bir adsfagafdasdfa çocuğudur.

    0
    4
    yanıtYanıtla
    zaza:

    ronaldoya penolda diyenlere kapak olsun

    2
    1
    yanıtYanıtla
    komplo teorisi:

    kadıköy haklıı

    0
    1
    yanıtYanıtla
    kadiköymüş:

    asıl sen fakirsin adam haklı penaldo adam değil

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title