Haberler

Linnes'in eşi Elisabeth Haugen: Norveç'e dönmek istiyorum

Güncelleme:

Galatasaray'ın deneyimli oyuncusu Martin Linnes'in eşi Elisabeth Haugen, "Şu anda Avrupa'da hiçbir ülke güvenli değil. Şu anda gerçekten Norveç'e, evime gitmek istiyorum ama bunun nedeni Norveç'in daha güvenli olması değil." açıklamasında bulundu.

Galatasaray'ın Norveçli futbolcusu Martin Linnes'in eşi Elisabeth Haugen, koronavirüsle ilgili açıklamalarda bulundu. Haugen, "Şu anda Avrupa'da hiçbir ülke güvenli değil. Şu anda gerçekten Norveç'e, evime gitmek istiyorum ama bunun nedeni Norveç'in daha güvenli olması değil. Benim ailem Norveç'te ve onların yanında olup, eğer hasta olurlarsa onlara yardım etmek istiyorum. Ayrıca ülkende haberleri takip etmek daha kolay." dedi.

Linnes'in eşi Elisabeth Haugen: Norveç'e dönmek istiyorum

"ÇOCUKLARIMIZA KİM BAKACAK BÖYLE BİR DURUMDA?"

Haugen, "Norveçli olduğumuzdan, ülkemizde olmayı istememiz de bizim hakkımız. Eğer hasta olursak bana ve Martin'e ne olacağı konusunda da endişeliyim. Çocuklarımıza kim bakacak böyle bir durumda? Neyse, eğer bu işi ciddiye alırsak, herhangi bir ülkenin çok uzun bir zaman futbol oynayabileceğini düşünmüyorum. Norveç hükümeti, tüm vatandaşlarına yardım ediyor evlerine gelmesi için. Bu yüzden uçuşlar var ama sadece evine dönmek isteyen insanlara uçak var." ifadelerini kullandı.

(Sporx)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Martin Linnes Galatasaray Norveç Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (12)

bk:

karrdesım bos bos yorum yapmayın herkes kendı ulkesınde en guvenlı hısseder ayıp ya

13
0
yanıtYanıtla
Erol Mehmet Yıldız:

Defol git. Bir daha da gelme.

3
7
yanıtYanıtla
SIRADAN VATANDAŞ:

Ülkemin insanı empatiden neden yoksun.

8
0
yanıtYanıtla
DJ BORİS BREJCHA:

ÇÜNKÜ EMPATİ NE OLDUĞUNU ANLAMAYAN BİR SÜRÜ KİŞİ VAR.

yanıt7
yanıt0
yanında ki de ateş ediyo kim ise:

adını bulan buraya yazsın

1
5
yanıtYanıtla
aa:

en sonunda bıktırdık.

3
1
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

ÖYLECE BAKAKALDIM. MİLLET KİMLERLE YAŞIYO YAVVV

1
3
yanıtYanıtla
mehmet korkmaz:

hemen git ülkene beğenmiyorsan gülegüle

0
3
yanıtYanıtla
Meltem:

Yine bir yere cekiyorsunuz Ailem ordaHasta olurlarsa onlara yardım ederim diyor Aileden kıymetlı ne var bu dünyada

yanıt15
yanıt2
temel:

norvecin dunya dan haberi yok bir kadin var mi mi diyor haber takip etmek isterse biz de sayisiz kanal var felaket habericisi tam ulke

0
3
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title