Haberler

    Uygulamalı Matematik ve Dramayla İngilizce Atölyesi Tanıtım Etkinliği

    Uygulamalı Matematik: Matematik Atölyemizde öğrencilerimiz, özgürce problem çözebilecek, problem çözerken soyut düşünme, strateji geliştirme, uzaysal algılama, mantık yürütme, mantıksal çıkarım, konsantrasyon, farklı açılardan bakabilme, hafıza, plan yapma, algılama, sıra bekleme, kazanma...

    Uygulamalı Matematik:

    Matematik Atölyemizde öğrencilerimiz, özgürce problem çözebilecek, problem çözerken soyut düşünme, strateji geliştirme, uzaysal algılama, mantık yürütme, mantıksal çıkarım, konsantrasyon, farklı açılardan bakabilme, hafıza, plan yapma, algılama, sıra bekleme, kazanma ve kaybetme, kıyaslama, tahmin, sayma, özellikleri ayırt etme, sınıflandırma gibi yeteneklerini uygulamalı olarak geliştirebilecekler.

    Dramayla İngilizce:

    Bu atölyemizde öğrencilerimiz, kendi seviye ve yaş gruplarıyla birlikte şarkılar, kelime oyunları, canlandırma ve yaratıcı drama yoluyla sosyalleşerek İngilizce temel bilgi ve becerileri kazanacaklardır. Böylece doğal bir şekilde İngilizce düşünme, konuşma, anlama ve dinlemede kendilerini geliştirebileceklerdir.

    Sizleri ücretsiz tanıtım etkinliğimize bekliyoruz.

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title