Haberler

Pilav ve Aşure Günü" Düzenledi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - "Pilav ve Aşure Günü"nden detaylar, - Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Kocayusufoğlu'nun konuşması, - Üniversite öğrencilerinden Sırbistanlı Dinko Bejtovic'in konuşması, Üsküp'te "Pilav ve Aşure Günü" düzenledi Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki Uluslararası Balkan Üniversitesinde "Pilav ve Aşure Günü" etkinliği düzenledi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - "Pilav ve Aşure Günü"nden detaylar, - Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Kocayusufoğlu'nun konuşması, - Üniversite öğrencilerinden Sırbistanlı Dinko Bejtovic'in konuşması, Üsküp'te "Pilav ve Aşure Günü" düzenledi Makedonya'nın başkenti Üsküp'teki Uluslararası Balkan Üniversitesinde "Pilav ve Aşure Günü" etkinliği düzenledi.Etkinliğe Türkiye'nin Üsküp Büyükelçisi Ömür Şölendil, Yunus Emre Enstitüsü Üsküp Türk Kültür Merkezi Mehmet Samsakçı, Halkbank Makedonya İcra Kurulu Başkanı Necdet Palakçı, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.Uluslararası Balkan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Kocayusufoğlu, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri etkinliğe ev sahipliği yapmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, etkinliği "içinde ruhun, insanlığın, birlikte yaşamanın ve özgürlüğün var olduğu bir dünya" olarak nitelendirdi.Uluslararası Balkan Üniversitesinin farklı kültürlerden ve dinlerde öğrencileri bir araya getirdiği için "günümüzün aşuresi" olarak adlandıran Kocayusufoğlu, düzenledikleri etkinliğin "kardeşlik ve birlikteliğe vesile olması" temennisinde bulundu.Üniversite öğrencilerinden Sırbistanlı Dinko Bejtovic de Türk mutfağına ve kültürüne ilgi duyduğunu belirterek, bu tür etkinliklerin farklı kültürleri tanımalarında faydalı olduğunu kaydetti.Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte, konuklara pilav ve aşure dağıtıldı.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Balkan Üniversitesi Makedonya Türkiye Üsküp Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title