Haberler

Denizli Büyükşehir Belediyesi Latin ve Nostalji Konseri Düzenliyor

Güncelleme:

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Eylül Cuma günü Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi'nde Latin ve nostalji şarkıların seslendirileceği konser düzenleyecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 29 Eylül Cuma günü Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi'nde Latin ve nostalji şarkıların seslendirileceği konser düzenleyecek.

Denizli Büyükşehir Belediyesi, 1970-80'li yıllara damga vuran Latin ve nostalji efsane şarkıların seslendirildiği özel bir konser düzenleyecek. Denizli Büyükşehir Belediyesi bu çerçevede Grup Laodikeia'nın sahne alacağı "Latin ve Nostalji" adlı konseri gerçekleştirecek. 2018 yılında Denizli'de farklı meslek gruplarından kendi alanlarında tanınmış, saygıdeğer, sanat yönü güçlü ve müziğe gönül vermiş birkaç kişinin bir araya gelerek oluşturduğu Grup Laodikeia, Denizli Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde 29 Eylül Cuma akşamı saat 20.30'da Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde sevenleriyle buluşacak. Başta Latin eserler olmak üzere 1970-80'lerin unutulmaz şarkılarının seslendirileceği etkinliğin ücretsiz olduğu belirtilirken, programa tüm Denizlilerin davetli olduğu kaydedildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Kültür Sanat

Denizli Eylül Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title