Haberler

    Astor P. Piazzolla'nın Eserleri

    Gökyay Satranç Müzesi'nde bir ilk olarak, bu defa Hacettepe Üniversitesinden öğretim üyelerinden oluşan bir konsere yer verilecek.

    Gökyay Satranç Müzesi'nde bir ilk olarak, bu defa Hacettepe Üniversitesinden öğretim üyelerinden oluşan bir konsere yer verilecek.

    29 Nisan, Cumartesi günü Hacettepe Üniversitesi Öğretim üyerinden Konservatuvar Müzik Bölümü başkanı Prof Ebru Karaağaç (keman), Doç. Burak Karaağaç (kontrabas) ve piyanoda Prof. Yeşim Alkaya Yener'den oluşan  bir trio konseri gerçekleşecek.

    Ünlü Arjantin tango bestecisi Astor P. Piazzolla'nın  eserlerinin ağırlıkta olduğu bu konserde, piyano trio yanında, keman piyano ve kontrabas piyano gibi ikili eserlere de yer verilecek renkli bir program sunulacak. Keman anasanat dalı, Kontrbas anasanat dalı ve piyano anasanat dalından oluşan öğretim üyelerinin tango ritimleri ile dolu bu  farklı konseri ilk defa Gökyay Vakfı Satranç Müzesi'nde seslendirilecek.

    Detaylar :

    İl : Ankara

    İlce : Altindağ

    Mekan : Gökyay Vakfı Satranç Müzesi

    Mekan Adresi : Hamam Arkası Sakarya Mah. Basamaklı Sok. No: 3

    Başlangıç Saati : 29.04.2017 17: 00: 00

    Bitiş Saati : 29.04.2017 19: 00: 00

    Kategori : Astor P. Piazzolla'nın Eserleri

    Tür : Konser

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    Hacettepe Üniversitesi Karaağaç Kültür Sanat Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title