Haberler

Kula mahallelerinin yolları konfora kavuştu

Güncelleme:

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, yol yapım çalışmaları tamamlanan Kula ilçesine bağlı mahallelerin muhtarlarıyla bir araya geldi.

Mahalle muhtarları, ihtiyaç duydukları yol yapım çalışmalarının tamamlanmış olması nedeniyle başta Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Mahalle muhtarlarını sık sık ziyaret ederek taleplerini yerinde dinleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı, yol yapım çalışmalarının tamamlandığı Kula ilçesine bağlı Yeşilyayla, Gölbaşı ve Konurca mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Yapılan ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ergün Aksoy, Kula Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Faik Şentürk, Muhtarlık İşleri Daire Başkanlığı personelleri, Yeşilyayla Mahalle Muhtarı Mehmet Çavdar, Gölbaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Kuş ve Konurca Mahalle Muhtarı İbrahim İyli bulundu. Mahallelerde yapılan sathi kaplama yol çalışmalarıyla birlikte, Yeşilyayla, Gölbaşı ve Konurca mahalleleri artık güvenle seyahat edebiliyorlar. Yapılan ziyarette bulunan Yeşilyayla Mahalle Muhtarı Mehmet Çavdar, Gölbaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Kuş ve Konurca Mahalle Muhtarı İbrahim mahallelerine yapılan yollarla ilgili övgü dolu sözler sarf ettiler.

Büyükşehir'in Emeğine Yüreğine Sağlık

Yol yapım çalışmaları nedeniyle memnuniyetlerini paylaşan mahalle muhtarları, hem yolları hakkında bilgiler verdiler hem de emeği geçenlere teşekkürlerini ilettiler.

Yeşilyayla Mahalle Muhtarı Mehmet Çavdar; "Yeşilyayla, Gölbaşı ve Çarıkmahmutlu'yu bağlayan yol çalışmamız yapıldı. Aynı zamanda Yeşilyayla Mahallemizin Hacıosmanlar, Çavdarlar ve Alakavak sokaklarımız da sathi kaplama çalışması yapıldı. Toplamda bu yapılan yollar 8 buçuk kilometredir. Bu yoldan dolayı çok sıkıntı çekiyorduk. Allah razı olsun Sayın Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

Gölbaşı Mahalle Muhtarı Mehmet Kuş; "Bizim mahallemize 3 kilometrelik yol çalışması yapıldı. Ahatlar, Harmandalılar ve İmamlı sokaklarımıza sathi kaplama çalışması yapıldı. Hizmetlerden ve yapılan yollardan çok memnunuz. Yıllarca verilmeyen hizmeti Cengiz Başkanım sayesinde aldık. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e, Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanımız Kurtuluş Kuruçay'a ve tüm emeği geçenlere çok teşekkür ederiz" dedi.

Konurca Mahalle Muhtarı İbrahim İyli; "Bizim Konurca Mahallemize giden yolumuz yapıldı. Sathi kaplama çalışmamız toplamda 3 buçuk kilometredir. Yollarımız hep toz topraktı. Araçlarımızla gidemiyorduk. Asfaltlandıktan sonra şimdi hiçbir sıkıntımız kalmadı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün'e ve emeği geçen herkese minnetlerimizi sunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Başkan'dan Hediye

Manisa Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Daire Başkanı Ergün Aksoy, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün adına muhtarlara duvar saati hediye etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kula Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title