Haberler

Konyaspor, Fenerbahçe Maçı Gelirlerini Otizmli Bireyler Eğitim Vakfına Bağışlayacak

Güncelleme:

Atiker Konyaspor, Fenerbahçe maçından elde edeceği gelirin Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfına bağışlanacağını açıkladı.

Spor Toto Süper Ligin 5'inci haftasında sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Atiker Konyaspor'da, yönetim kurulu üyeleri maç öncesi bir araya geldi.

Yönetim kurulunda alınan karara göre, müsabakanın masrafları çıktıktan sonra kalan hasılatın tamamının Selçuklu Otizmli Bireyler Eğitim Vakfına bağışlanacağı belirtildi.

"HER ŞEY PARA DEĞİLDİR"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan başkan Hilmi Kulluk, "Anadolu kulüpleri için bu tür maçlar son derece önemlidir. Hasılat diğer karşılaşmalara göre daha fazladır ve birçok kulübün bazı ihtiyaçlarını giderme adına önemlidir. Bizim için de aynı şey söz konusudur. Ancak her zaman her şey para değildir.

"CAMİAMIZ ADINA BİR ŞEYLER YAPMAK İSTEDİK"

Yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte öncelikle Otizmle ilgili farkındalığı artırmak ve yanı sıra SOBE'de eğitim gören kardeşlerimiz, yavrularımız, çocuklarımız için camiamız adına bir şeyler yapmak istedik. Hedefimiz; sadece bir tek çocuğumuz olsa dahi, onun gelişimine katkı sağlamak ve geride kalan hayatının onun için daha yaşanılabilir, daha konforlu olabilmesi adına yürüdükleri meşakkatli yolda küçücük de olsa pay sahibi olmak" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Konyaspor Selçuklu Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

SOLARİS34:

ÜZERLERİNE OYNANAN ONCA OLUMSUZLUKLARA RAĞMEN TÜRKİYE LİGİNİ EN İYİ TEMSİL EDEN TEK TAKIM DİYE BİLİRİM

11
2
yanıtYanıtla
Ak saçlı:

Yolların denize çıkmasada seni çok seviyorum KONYAAAA

10
2
yanıtYanıtla
Konyaspor favori:

İnşallah içinde Allah korkusu olan, maçı hakkıyla yöneten bir hakem atarlar. Feneri yukarıdan koparmamak için TFF ve MHK nin dümen yapacağı haftalar bu birkaç hafta. Düzgün yönetim olursa Konyaspor bu maçı rahat alır. Zaten kadro yapısı ve oyun anlayışı olarakta Konyaspor favori. Fenere evinde fark atar bu Konya.

6
4
yanıtYanıtla
Izmir-Derya:

Bir Izmirli olarak gurur duydum Konyadan helal olsun

7
3
yanıtYanıtla
dürüst:

Niye Fenerebahçelılere bıletlerı 300 fazlasına satıp onları dolandırdıklarını yazmıyorsun. Sözde ıyılık melekleri

4
5
yanıtYanıtla
Saygı ve Hoşgeri Şehri:

Buraya Yazmadan Bir passo. com. tr bilet fiyatlarına bakarsan seviniriz Misafir Tribin Bilet 84, 50 tl dir. . Kimse maç biletini 300 fazlasına satmaz. Burası Anadolunun Hükümdarı. . .

yanıt8
yanıt0
reiscihalit:

helal olsun konyaspora

6
2
yanıtYanıtla
vardarlı ahmed:

konyaspor bu fenere fark atar kevgire çevirir. fener bu sene düşmemeye oynayacak belli. düşürmezler fenevi ama. fenerasyon yardımcı olur

7
1
yanıtYanıtla
ali arslan:

malmısın yoksa öyle mi gözüküyorsun. Federasyonun en son yardım edeceği takım Fenerbahçe olacaktır. Başkanı tinerci beşiktaşın eski başkanı ortağı 6saray :)

yanıt0
yanıt3
ABC İST:

Helal olsun. 3 büyüklere de kapak olsun.

2
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title