Haberler

Nihat Hatipoğlu'na Soruldu: +18 Film İzlemek Günah mıdır

Güncelleme:

Nihat Hatipoğlu, genç bir izleyicisinin "+18 filmler izlemek günah mıdır?" sorusuna, "Gençler bu tür filmleri izlemeyin. Bu tür şeylerden uzak durunuz" yanıtını verdi.

Cuma sabahları ATV ekranlarında izleyiciden gelen soruları yanıtlayan Nihat Hatipoğlu'na birbirinden ilginç sorular yöneltilmeye devam ediyor.

"GENÇLER BU TÜR FİLMLERİ İZLEMEYİN"

Genç izleyicilerinden birinin "+18 filmler izlemek günah mıdır?" sorusuna yanıt veren Nihat Hatipoğlu, "Gençler bu tür filmleri izlemeyin. Bu tür şeylerden uzak durunuz. Evlenmek istiyorsanız evlenin. İşin kötüsü şimdiki gençler evlenmek istemiyor. Sorumsuz hayat onlara iyi geliyor" ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Haberler.Com / Komik - İlginç

Nihat Hatipoğlu Komik - İlginç Haberler

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

TBMM'de kayyum gerginliği! AK Partili Osman Gökçek, DEM Partili Şenyaşar'a tekme attı

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Atama bekleyen genç öğretmen, iş görüşmesinde teklif edilen ücrete isyan etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Hakkari Belediyesi'ne kayyuma ilk yorum: Hukuk gereğini yaptı

Bakmadan Geçme

Mauro Icardi serbest kalma, çıkış maddesi var mı? #129300 Icardi instagram'da Galatasaray'ı sildi mi? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 6 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 6 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 6 Haziran Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 6 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 6 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 6 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 6 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 6 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 6 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 6 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 6 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 6 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Anthony Martial Galatasaray'a gelecek mi? Transferde son durum Fransa Lüksemburg maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Lüksemburg hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

Çorum'da okul basan yabancı uyruklu veli, okul müdürünü zincirle darbetti

500

Yorumlar (57)

PsikilologmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Onceleri Hocalara birşey sordudgunda.Euzubillah deyip başlar Kuran veya sunnetden kaynak gösterek cevap verirdiler.Şimdi soru bitince hiç düşünmeden bakmazsaniz iyi olur.Islamda böyle birşey yok.Haram vardır.Haram mi değil mi onu diyeceksin.Ve hangi esasla haramsa onu söyleyeceksin.Anene dini musrik dinidir.Benim babam gibi cevap veriyor.Git dayini ziyaret et iyi değil.Diyor.Bu cevapli herkes verebilir zaten veriyorlar da.

36
4
yanıtYanıtla
AslimobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ben evlenmicem erkeklerde dayak maco luk daha neler neler var . Özgür yasamak istiyom -Erkeksiz !

7
27
yanıtYanıtla
Hakkım haram olsunMobil-IOS:

Hoca hoca diyemediniz ak parti hırsızlık yaptı diye

8
22
yanıtYanıtla
DerinMobil-IOS:

Herkesin hayatına kimsa karışamaz taam mı ???? asdfghjklşi

10
18
yanıtYanıtla
asdmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Oruç tutun.Nefsiniz zayıflar.Efendimiz böyle öğütlemiş.

22
3
yanıtYanıtla
DogrucuMobil-IOS:

Ramazan geldi parayi goturdun hocam insallah :)

13
11
yanıtYanıtla
ErsinmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Bir insan hicaya sormus cvp da almis neden farkli yorumluyosunuz ki kalbiniz de kotuluk var melesef bir gec s a v sormus zinah yapmak istiyorum musade var diye sorar peygamber efendimiz de diyo ki annen var mi halan var mi bacin var mi her sordugun da genc evet demis peygamber efendimiz de donup sonu demis senin zinah yapmak istedigin ya bir annedir ya bir bacidir yada bir haladir

19
3
yanıtYanıtla
TcMobil-IOS:

Kendi izliyor ki o filmlerin ne oldugunu biliyor ve kendi duygularini gozonune alarak genclere tavsiye etmiyor

6
15
yanıtYanıtla
ZAVALILARR...mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ulan arkadaş ben anlamıyorum bu adamın kendine hayrı yok ne kadar mal insanlar var bırakın böyle adamların peşinden koşmaya adam servetine servet kattıkça bazı öküzlerde hocam +18 yaş filmler haram mı diye soruyor pes yani sordun da gördün mü ebenin....... Ey cahiller dininizi böyle para göz insanlardan diyil KURANI KERİMDEN EŞİ BENZERİ OLMAYAN KİTABIMIZDAN ÖĞRENİN..

9
11
yanıtYanıtla
BayburtlumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Neden direk GÜNAH demiyorsun YEMIYOR dimi

11
8
yanıtYanıtla
Tüm 57 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title