Haberler

    Kocaman Çileler!

    Fenerbahçe’nin hocası, bireysel hatalar, sakatlık sorunları, transfer belirsizliği ve hakem hataları yüzünden bir türlü istediği ortamı yakalayamadı.

    CELAL UMUT EREN

    Göreve başladığı günden beri sürekli sorunlarla boğuşan Teknik Direktör Aykut Kocaman, sıkıntıları bir türlü bitmiyor.
    53 yaşındaki tecrübeli hocayı adeta yıpratan bu problemler silsilesi saha içi konularını neredeyse gölgeledi. Sürekli saha dışı konularla uğraşmak zorunda kalan Kocaman'ı zorlayan sıkıntılar şunlar:

    1-Bireysel hatalar ve puan kayıpları: Aykut Kocaman, kadrosuna güvendiğini her zaman dile getirse de beklemediği puan kayıplarıyla boğuştu. İlk 8 haftalık lig mücadelesi ve Avrupa Ligi play-off'undaki Vardar maçında yapılan tam 8 bireysel hata, psikolojik olarak da yıprattı.

    2-Sakatlık sorunları: Sarı-lacivertli teknik adamı yoran bir diğer gelişme arka arkaya gelen sakatlıklar oldu. Sezon başından bu yana takımda 16 farklı sakatlık oldu. Özellikle son 2 ayda, Janssen, Giuliano, Skrtel, Neto ve Isla gibi önemli isimler takımdan uzak kaldı.

    3-Transfer belirsizliği: Devre arası döneminde stoper, sol bek ve forvet eksikliği bulunan Fenerbahçe'de Aykut Kocaman en azından 1 ya da 2 takviye bekledi. Ancak ekonomik koşulları göz önüne alan başarılı çalıştırıcı mevcut kadrosuna güvendi. Fakat takıma takviye yerine van Persie gitti, Ozan kadro dışı kaldı ve Janssen 6 hafta yok.

    4-Hakem hataları: Sezon başından beri hakem hataları Aykut Kocaman'ın hep gündeminde oldu. İlk yarıda özellikle Akhisar ve Galatasaray deplasmanları, son Trabzonspor ve Giresunspor maçları en bariz sıkıntılardı.
    ]
    ]
    ]

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Fenerbahçe Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title