Haberler

Yok böyle bir tutku! 63 bin liraya sattığı aracı, uykularını kaçırınca 80 bin liraya geri aldı

Güncelleme:

1999 model modifiye aracını Bursa'ya 63 bin liraya satan modifiye araç tutkunu genç, aracını düşünmekten geceleri uyuyamayınca sattığı aracını 80 bin liraya geri aldı. Modifiye tutkunu genç, daha sonra tekrar alıcı çıkınca aracı 86 bin liraya bir kez daha sattı.

Sıfır ve ikinci el araç fiyatlarındaki fiyat belirsizliği eski modellere rağbeti arttırdı. Eski ve modifiye araç tutkunları ise aracın fiyatına değil, modeline ve görünüşüne bakarak alım satım yapıyor. Muğla'da Mustafa Güner isimli genç, garajından dışarı çıkarmadığı 1999 model modifiye aracını Bursa'dan alıcı çıkınca 63 bin liraya sattı. Sattığı aracın ayrılığına dayanamayan ve geceleri uyuyamayan genç aracını 80 bin liraya geri aldı ve garajında bekletti.

Yok böyle bir tutku! 63 bin liraya sattığı aracı, uykularını kaçırınca 80 bin liraya geri aldı

"YİNE SATILSA YİNE ALIRIM"

Mustafa Güner, aracına Muğla'dan talipli çıkınca bu defa Adem Çetin'e 86 bin liraya sattı. Aracını sattıktan sonra gözüne uyku girmediğini berten Güner, "Geçen sene satmıştım aracımı. 63 bin liraya Bursa'ya sattım, Bursa'dan araç Hatay'a gitti. Dayanamadım arabamı tekrar geri aldım bu sene. Bir kardeşimiz arabanın hakkını vererek yeni sahibi oldu. Çok sevdiğim bir arabaydı. Sattıktan sonra gözüme uyku girmedi. Uyumadığım günler oldu. Böyle bir sevgi. Millete komik geliyor, gülüyorlar. Bu paralarla bu araba alınır mı, satılır mı diye yorum yapıyorlar. Aracım yeni sahibine hayırlı olsun. Çocukluk sevdam, çocukluk tutkum. Bu benim aynı araçtan 17'inci aracım. Tekrar geri almak istersem gene de alırım. Yine satılsa yine alırım. Üçüncü değil, dördüncü kez satsalar yine alırım" dedi.

Yok böyle bir tutku! 63 bin liraya sattığı aracı, uykularını kaçırınca 80 bin liraya geri aldı

"BİR HEVES DEĞİL, KALICI BİR ŞEY"

Aracın yeni sahibi Adem Genç, "Aracın yeni sahibiyim. 86 bin liraya aldım. Bu aracın ben geçmişini biliyorum, sahibini de biliyorum. Verdiğimiz paraya bakmıyoruz. Bu bir zevk. Bir heves değil. Bu kalıcı bir şey. Bunu garajımıza koyacağız ve kalacak. Satılık değil şu an" dedi.

Yok böyle bir tutku! 63 bin liraya sattığı aracı, uykularını kaçırınca 80 bin liraya geri aldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Mustafa Güner Tragger Bursa Muğla Haberler

Bakmadan Geçme

Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot verir? Koton Mağazacılık Tekstil halka arz kaç lot dağıtılacak? Survivor All Star'da talihsiz kaza! Nefise'nin sağlık durumu nasıl? Olay ne? ÇAYKUR İŞÇİ ALIMI 2024 NE ZAMAN? Çaykur işçi alımı başvuruları ne zaman? Başvuru şartları ne? #9749 KOTON HALKA ARZ | Koton halka arza açıldı mı? Koton katılım endeksine uygun mu? Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı!
500

Yorumlar (3)

sivri :

akıl mantık ve beynin olmadığı bir ülkede yaşıyoruz

87
3
yanıtYanıtla
Mehmet D:

86 bin liraya alıcı çıkmış yoksa uykusu kaçtığından filan değil :)

75
5
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE CUMHURİYETİ :

Yürüyen Tabut

56
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title