Haberler

Kızının katil zanlısının yakalandığını öğrenen acılı anne, Müge Anlı'ya sarılıp ağıt yaktı

Güncelleme:

Müge Anlı'nın aradığı iki çocuk annesi Duygu Çelikten, ormanlık alanda feci şekilde ölü halde bulundu. Kızının ölümünün ardından katilin bulunması için Müge Anlı'dan yardım isteyen acılı anne, katil zanlısının cinayeti itiraf ettiğini öğrenince canlı yayında Anlı'ya sarılıp gözyaşları içinde ağıt yaktı.

Müge Anlı Tatlı Sert'in canlı yayınında aranan Duygu Çelikten korkunç bir şekilde bulundu. Çelikten'in katil zanlısı olarak gösterilen sevgilisi Veli Ünder ise dün ormanlık alanda saklanırken yakalandı. Emniyete götürülen Ünder, cinayeti itiraf etti. Kızının katil zanlısının yakalandığını öğrenen acılı anne ise canlı yayında Müge Anlı'ya sarılarak ağıt yaktı.

ORMANDA CANSIZ BEDENİ BULUNDU

2 çocuk annesi Duygu Çelikten, fatura yatırmak üzere önce evden ayrıldı. İddiaya göre kent merkezine gelen Duygu Çelikten'i, sevgilisi olduğu ileri sürülen Veli Ünder, annesinin hastanede olduğunu belirterek otomobiline aldı. İkiliden daha sonra haber alınamadı. Genç kadından 13 gün haber alamayan aile, Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkarak kızlarını aramaya başladı. Bir umut kızından güzel haber bekleyen acılı anne, geçtiğimiz hafta kızının ormanda feci şekilde ölü bulunduğunu öğrendi.

Kızının katil zanlısının yakalandığını öğrenen acılı anne, Müge Anlı'ya sarılıp ağıt yaktı

MÜGE'YE SARILIP AĞIT YAKTI

Kızının katil zanlısının bulunması için Müge Anlı'dan yardım isteyen acılı aile bugün bekledikleri haberi aldı. Duygu Çelikten ile ortadan kaybolan Veli Ünder, dün ormanlık alanda saklanırken yakalandı. Ünder, cinayeti de itiraf etti. Müge Anlı ise bugün yayınlanan programında aileye haberi verdi. Kızının katil zanlısının yakalandığını öğrenen anne, Anlı'ya sarılarak dakikalarca ağıt yaktı.

Kızının katil zanlısının yakalandığını öğrenen acılı anne, Müge Anlı'ya sarılıp ağıt yaktı

"KÜFÜR EDİNCE DAYANAMAYIP ÖLDÜRDÜM"

Veli Ünder yaptığı ilk açıklamada, "Ben Duygu'nun üzerine ev almak istiyordum. Evi aldım ancak üzerine yapmadım evi. Sonra tartıştık, büyük bir tartışmaydı. Tartışma sırasında ağır konuştu. Küfürler ve hakaretler etti. Ben de dayanamadım ve öldürdüm. Çok pişmanım" dedi.

Kızının katil zanlısının yakalandığını öğrenen acılı anne, Müge Anlı'ya sarılıp ağıt yaktı

Kızının katil zanlısının yakalandığını öğrenen acılı anne, Müge Anlı'ya sarılıp ağıt yaktı

Kızının katil zanlısının yakalandığını öğrenen acılı anne, Müge Anlı'ya sarılıp ağıt yaktı

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Müge Anlı Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (17)

HERO:

Kapatın bunu ve esra erolu

13
11
yanıtYanıtla
...:

esra erol değil müge anlı var burda . . . .

yanıt2
yanıt0
KENDİNİ SÜPER KAHRAMAN ZANNEDEN MÜGE:

BÖYLE PROGRAMLAR YAYINLANMASIN ARTIK DİYORUZ AMA BİZ SÖYLEYİP BİZ DİNLİYORUZ. RTÜK NE İŞ YAPAR MAAŞ ALMA DIŞINDA ?

3
20
yanıtYanıtla
lale:

cahillik online

yanıt0
yanıt0
Deniz:

Bir gun tv ye gerek kalmadan kayiplar bulur cinayetler aydınlanırsa programlar da kalkar.

yanıt0
yanıt0
Nurcan:

Neden yayinlanmayacakmis Müge Anli onlarca cocuga yardim etti sevgi izleri yaptirdi kayiplari buldu cinayetleri cözdü Kızılaya bagis toplayip aş evi yaptirdi tekerlekli akülü sandelyeler okuma yazma seferberligi yapti daha ne yapsin acaba?

yanıt0
yanıt0
Rmuz:

Niye kapatılsın sizin gibilere gün doğsun diyemi bu gençlerin kanları ne olacak keşke bir idam gelse oda zor gelir böyle pisliklere

12
3
yanıtYanıtla
Mrttkn:

Kusura bakmayın. Yanlışlıkla dislike yaptım,size sonuna kadar katılıyorum.

yanıt1
yanıt0
Miraç:

Helal olsun sana Müge hanım gerçekten bayılıyorum size

10
0
yanıtYanıtla
Ahmet akbaba:

Hep söylüyorum.araştırmacı gazeteciler kamu görevi yapıyor.rahatsız olan izlemesin.aslında kurallı bir şekilde otokontrol da getirilmeli.sevgilipolis ve yargıçlarımızın yükü hafifler.yalnız bir şey varki bu tip programlar sonuç odaklı olmalı sade ve şamata yapılmamalı.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title