Haberler

Kılıçdaroğlu, Yürüyüşün 22. Gününü Tamamladı

- Kılıçdaroğlu, yürüyüşün 22. gününü tamamladıKOCAELİ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'dan başlattığı adalet yürüyüşünün 22. gününü tamamladı.

- Kılıçdaroğlu, yürüyüşün 22. gününü tamamladı

KOCAELİ - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara'dan başlattığı adalet yürüyüşünün 22. gününü tamamladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu'nun tutuklanmasına tepki amacıyla Ankara Güvenpark'tan başlattığı yürüyüşüne 22. günde Kocaeli'nin Dilovası İlçesine bağlı Tavşancıl sahilinden başladı. Yürüyüş öncesinde Kılıçdaroğlu Yahya Kapta'nın mezarını ziyaret etti. Sabah saat 09.00'da başlayan yürüyüşte Kılıçdaroğlu ve vatandaşlar saat 10.30'da Dilovası rampası mevkinde bulunan boş bir arazide mola verdi. Kılıçdaroğlu saat 15.00'da yeniden yürüyüşe geçti. Molanın ardından yürüyüşe geçen Kılıçdaroğlu'na Erdal İnönü'nün eşi Sevinç İnönü ve yakınları da eşlik etti. Öte yandan CHP lideri yürüyüş esnasında kendisine bozkurt işareti yapan vatandaşlara aynı şekilde bozkurt işareti yaparak karşılık verdi ve yol kenarında kendisini bekleyen işçilerle birlikte yürüdü. Kılıçdaroğlu yürüyüş sırasında baret taktı.

Yürüyüş sırasında bazı vatandaşlar korteji "Recep Tayyip Erdoğan" sloganları atarak protesto ederken, kortejdekiler ise alkışla karşılık verdi. Yoğun güvenlik önlemleri altında devam eden yürüyüşün 22. günü Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan eski topçu kışlasında sona erdi.

Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler geceyi Gebze'de ki topçu kışlasında ki kamp alanında geçirecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Cumhuriyet Halk Partisi Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title