Haberler

Kesilen 108 Liralık Cezaya Kızdı, Benzin Döküp Otomobilini Ateşe Verdi

Güncelleme:

Karabük'te jandarma ekiplerince kendisine kesilen 108 TL'lik trafik cezasına kızan sürücü otomobilini ateşe verdi. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Karabük'te jandarma ekiplerince kendisine kesilen 108 TL'lik trafik cezasına kızan sürücü otomobilini ateşe verdi. O anlar ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgiye göre, olay Karabük - Yenice karayolu Jandarma yol arama ve kontrol noktasında meydana geldi. Jandarma ekiplerince yapılan trafik kontrolü sırasında ekipler 78 AS 012 plakalı otomobili durdu. Jandarma ekiplerince otomobilin farlarında sıkıntı olduğunu tespit etmesi üzerine sürücü Sami A.'ya 108 TL para cezası kesti.

"GELİP ARACINI ATEŞE VERDİ"

Kesilen ceza sonrası kontrol noktasından otomobili ile ayrılan sürücü Sami A. yaklaşık yarım saat sonra tekrardan kontrol noktasına geri geldi. Yaşananların güvenlik kamerasına yansıdığı olayda aracından inen sürücü kendisine ceza kesen Jandarma ekiplerine tepki göstererek, otomobilin içine döktüğü benzinle otomobilini biranda ateşe verdi. Olay yerine çağrılan itfaiye ekiplerince alev topuna dönen otomobil söndürüldü. 108 TL'lik cezaya kızarak otomobilini benzin dökerek yakan sürücü Sami A. ise jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı?
500

Yorumlar (41)

İnşallah:

Jandarma polis Angora evlerinin orda dursa biraz çevirme yapsa iyi olur, yazık yoksulluktan yapmamıştır farı suçu var mı var belki ciddi şekilde uyarılıp ceza kesmeden olurdu yazık....

0
0
yanıtYanıtla
Kılçık:

Keskin sirke küpüne zarar verir. Yakacak kadar dengesiz aklından zoru olan biri muhakkak. Arabasıyla başka bir vatandaşa zarar vermeden aracını ortadan kaldırmış. Bu tür insanların ailesine Allah sabırlar versin.

0
0
yanıtYanıtla
jöntürk123:

ceza kesmek için bahane arayan jandarma polislere halkın tepkisi bu oldu yazıklar olsun. .

0
0
yanıtYanıtla
HASAN BAL:

ÜLKENİN VARLIĞINI HOYRATÇA HARCADILAR ŞİMDİ TRAFİK CEZALARI İLE BÜTÇE DÜZELTMEYE ÇALIŞIYORLAR. VATANDAŞA KINA GELDİ

0
0
yanıtYanıtla
Tostçu Halim 35 1/2:

gergin milletiz

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

böyle devam ederse daha cok araba yanar.

0
0
yanıtYanıtla
ogzdgn:

böyle devam ederse daha cok araba yanar. . .

0
0
yanıtYanıtla
Ankara:

Ne gerek var ki...

0
0
yanıtYanıtla
ali d.:

bence mesele 108 lira meselesi değil jandarmaya kızma meselesi de değil sonuçta jandarma görevini yapmış yapmasıda lazım kaderine isyan gibi geldi bana

0
0
yanıtYanıtla
Turgay:

Disiplinsiz bir milletiz normal.Çevreye zarar verdiği içinde cezalandırın ve o alanı temizleyecek ekipmanlarında cezasını ödesin.Ödesin ki diğerlerine örnek olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title