Haberler

Kendisine Verilen Portreyi Başkan Çetinkaya'ya Hediye Etti

Araştırmacı yazar Abdullah Eken, Kazım Karabekir Paşa hakkında yazdığı kitaplardan dolayı, Kazım Karabekir Belediyesi tarafından kendisine verilen porteyi, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'ya hediye etti.

Araştırmacı yazar Abdullah Eken, Kazım Karabekir Paşa hakkında yazdığı kitaplardan dolayı, Kazım Karabekir Belediyesi tarafından kendisine verilen porteyi, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'ya hediye etti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret eden araştırmacı yazar Abdullah Eken, Karaman'ın Kazım Karabekir Belediyesi tarafından kendisine verilen Kazım Karabekir Paşa'nın portresini, başkan Çetinkaya'ya hediye etti.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'yı makamında ziyaret eden araştırmacı yazar Abdullah Eken, kendisinin "Kazım Karabekir Paşa'nın hayatı", "Bilinmeyen yönleriyle Kazım Karabekir Paşa" ve "Atatürk'te bir insandı" adlı üç ayrı kitap yazdığını, bundan dolayı da Karaman'ın Kazım Karabekir İlçe Belediyesi tarafından kendisine Kazım Karabekir Paşa'nın portresinin verildiğini söyledi.

Eken, "Bu portre evimde duruyordu. Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya'nın, Kazım Karabekir adında bir park yaptırdığını duydum. Bu portreyi en iyi başkan Çetinkaya'nın değerlendireceğini düşündüm ve kendisine hediye ettim." dedi.

Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya da araştırmacı yazar Abdullah Eken'e bu güzel düşüncesi ve hediyesinden dolayı teşekkür etti. Çetinkaya, "Abdullah Eken, Kazım Karabekir aşığı bir insandır. Bu yüzden Kazım Karabekir ile ilgili araştırmalar yapmış ve kitaplar yazmış. İnşallah 20 Ekim'de Kazım Karabekir Paşa'nın kızı Timsal Karabekir'i 'Kazım Karabekir Paşa ve Kurtuluş Savaşı' konulu bir söyleşi yapması için davet ettik." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Hüsamettin Çetinkaya Kazım Karabekir Karaman Kumluca Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur? Şampiyonlukta ikili averaj mı genel averaj mı? Ligde puanlar eşit olursa kim şampiyon olur 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title