Haberler

Kayserispor Maçının Ardından

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, güzel bir maç oynadıklarını ifade ederek, "Rakip olmasa Burak gollerine devam etsin diyeceğim. Ama şunu söyleyebilirim Burak Yılmaz kesinlikle bir dünya yıldızı" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın ardından çarpıcı açıklamalar yaptı. Güneş, bayramın ilk günü ve yağmurlu bir hava olmasına rağmen kendilerine destek veren taraftarlara teşekkür ederek, "Bugün takım oyunu olarak iyiydik. Maç boyunca da taraftarlar takımımızın yanında oldu. Bu şekilde olursalar, oyun içinde bocalayan oyunculara destek verirseler, takımın daha başarılı olacağını düşünüyorum. Çünkü coşkuyu artırıyorlar" diye konuştu.

"BÜTÜN OYUNCULARIMI TEBRİK EDİYORUM"

Güneş, kazanmak için oynadıklarını ve bunu başardıklarını da vurgulayarak, "Bugün kazanmamız için bir çok geçerli sebep vardı. Bu sebepler için coşkumuz biraz daha ön plana çıktı. Baktığımızda hatamız eksiğimiz neydi, daha farklı bitecek bir maçı sonda yediğimiz golle 2-1 tamamladık. Belki de kaza ile yiyeceğimiz bir golle de berabere kalabilirdik. Bu konuda biraz daha iyi olmamız gerekiyor. Ama bütün oyuncularımı tebrik ediyorum, gayet iyi mücadele ettiler. Maça iyi asıldılar, takım bütünlüğü içinde oynamaya çalıştılar. Özellikle rakibin kontrolünü iyi yaptılar. Özellikle ikinci yarıda güzel maç olduğunu düşünüyorum. Kayserispor'a da başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

"MİLLİ TAKIMA DESTEK OLMAMIZ LAZIM"

Güneş, milli takıma da Hırvatistan maçı öncesi destek verilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Milli takıma başarılar diliyorum. Çünkü bugün itibariyle milli heyecanını yaşamak gerekir. Bir ivme kazanmak için Türkiye'nin Avrupa Şampiyonası'nda olmasına ihtiyaç var. Herkesin bu heyecanı takıma yansıtmasında fayda var" dedi.

"FEDERASYON TİCARİ BİR KURULUŞ DEĞİLDİR"

Bir gazetecinin, "Bayramın birinci günü maç oynanmasını nasıl değerlendiriyorsunuz?" şeklindeki sorusuna da cevap veren tecrübeli teknik adam şöyle konuştu: "Zorunluluktan yaptılar bunu. Bu sene malesef gemi yan gidiyor. Su aldı kenarından. Toparlamaya çalışıyoruz, onun için bu işi sadece federasyona bırakmak ta doğru değil. Hep beraber el ele olmamız gerekiyor, ama bu diyaloğumuz da eksik. Çok daha konular var, konuştuğumuz. Özellikle alt yapıdan genç bir oyuncunun kadroda bulundurma zorunluluğu ile ilgili kuralın kaldırılması için federasyona başvurmuştuk. Ancak hala devam ediyor, ne için yapılıyor. Federasyon ticari bir kuruluş değildir. Futbolun tepesinde, futbolu yöneten, piramitin tepesindeki kurumdur. Yani yanlışları düzeltmesi de bizim sesimizi dinlemesiyle olur. Eğer, o doğruysa biz savunmalıyız. Bugün de baktığımızda alınan karar hiç konuşulmadan böyle bir karar alındı. Şimdi biz onları suçlamak yerine yardımcı olmak istiyoruz. Anlayışlı olmak, hoşgörülü olmak da fayda var" diye cevap verdi.

"BURAK'IN SERBEST VURUŞU NET BİR GOLDÜ"

Güneş, Burak Yılmaz'ın verilmeyen golüyle ilgili olarak ise, "Ben golü gördüm zaten. Bunu yaşadığım için biliyorum. Gol olmasa ayağa bile kalkmazdım. Net gördüm, direğe çarparak yarım metre içeri girdi. Futbol oynayan futbolu bilen adam golü verir. Ama vermedi diye bunu devam ettirmek doğru değil. Çünkü göremedi, yanlış gördü. Ama şöyle bir şansızlık olabilir Halis Özkahya için onun hiçbir günahı olmamasına rağmen, onun maçlarında genelde kaybediyoruz ve sıkıntılı maçlar oluyor. Hatalar da oluyor. Bugün de bu maç berabere bitseydi, herkes şüpheyle bakacaktı. Bu doğru değil. Şüpheyle bakılsın demiyorum, onun için dikkatli olmak gerekiyor. Hakemlerin işi zor. Bir başka maçlarda da hatalar yaptılar. Ama tekrar söylüyorum, benim gol gördüğüm pozisyonu yan hakemin daha iyi görmesi gerekiyordu. Hakemlerle ilgili konuşmuyorum, sadece bu konuyla ilgili bir açıklama yaptım. Bu konular hakemlere kaymasın. Hakemleri konuşmayı doğru bulmuyorum çünkü şu aşamada onları çok yıprattık."

"AĞIR KONUŞACAĞIM AMA BUGÜN BAYRAM"

Tecrübeli teknik adam şu anda ligde topladıkları puan itibariyle başarısız olduklarını da ifade ederek, "Ligde 19 puan topladık. Genele bakıldığında 1 maçta, 2 puan ortalamasıyla oynadık. 2 küsür olmalıydı. Ama biz yepyeni bir kadroyla yarış içindeyiz. Sıkıntılarımız var. Sizin beklediğiniz her şeyin iyi olması çok kolay değil. Biz sihirbaz değiliz. Çok iyi oynayıp, kötü oynayabiliriz. Maç kazanabilir, kaybediliriz. Bunlara biraz alışacağız. Bu sene bizim için çok zor dönem. Ben dün bir resime baktım. Geldiğim günden bu yana 2 seneye yakın süre içinde 22 oyuncudan 15'i gitmiş. Bunların hepsi direkt oynayan oyuncular. Böyle bir durumdayız. Şimdi konuşmuyorum, bunlara hiç girmek istemiyorum. Çünkü çok ağır konuşacağım bazıları için. Kırarım diye, onun için kimseyi kırmak istemiyorum. Çünkü bugün bayram" ifadelerini kullandı.

ŞOTA: "BURAK YILMAZ BİR DÜNYA YILDIZI"

Kayserispor Teknik Direktörü Şota Arveladze, güzel bir maç oynadıklarını ifade ederek, "Herkes güzel bir maç bekliyordu ve oldu. İki taraf da futbol oynamaya çalıştı. Maalesef biz bugün mağlup olduk. İlk devre gol atabilirdik ama sonuçta karşıdaki takım da Trabzonspor. Şampiyonlar Ligi'nde oynayan çok tecrübeli bir takım. Sonuç iyi değil ama futbolcularımı tebrik ediyorum çünkü güzel futbol oynadılar. Trabzonspor deplasmanında 6 - 7 gol pozisyonuna girip atamıyorsanız bu normal" dedi. Şota, Burak Yılmaz'la ilgili olarak ise, "Rakip olmasa Burak gollerine devam etsin diyeceğim. Ama şunu söyleyebilirim Burak Yılmaz kesinlikle bir dünya yıldızı" dedi.

Trabzonsporlu futbolcu Zokora ise Şampiyonlar Ligi'ndeki puan kaybının ardından önemli bir galibiyete imza attıklarını söyledi. Colman da, ligde daha uzun haftalar olduğunu ve şu an için stres yaşamanın doğru olmayacağını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title