Haberler

Kayserispor ile Yukatel firması arasında isim sponsorluğu anlaşması imzalandı

Güncelleme:

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile Yukatel firması arasında isim sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor ile Yukatel firması arasında isim sponsorluğu anlaşması imzalandı.

Erciyes Kongre Merkezi'ndeki imza törenine Kayserispor Kulübü Başkanı Berna Gözbaşı, Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Karataş, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes Anadolu Holding Üst Yöneticisi Alpaslan Baki Ertekin, futbolcular ve teknik direktör Yalçın Koşukavak katıldı.

Kayserispor ile Yukatel'i anlatan video gösteriminin ardından konuşan Gözbaşı, Türk firmalarının yurt içinde ve dışında büyümesinin, Yukatel gibi dünya devlerinin ortaya çıkmasının kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Yukatel ile Kayserispor arasındaki iş birliğinin önemine dikkati çeken Gözbaşı, şöyle konuştu:

"Yurt dışı Türk iş dünyasının artık ana vatanda sponsorluk yapar duruma gelmesi, ne kadar büyüdüklerini, bu bağı unutmadıklarını ve vefa duygusunu gösteriyor. Türk futboluna yurt dışından bakıldığında buradaki potansiyel görülüyor. Hem ilimizdeki hem de ülkemizdeki firmaları bize sponsor olan Yukatel gibi duyarlı olmaya davet ediyorum. Bize destek olan Erciyes Anadolu Holding Üst Yöneticisi Alpaslan Baki Ertekin'e, Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay'a teşekkür ediyorum."

Gözbaşı, iki yıldır sportif başarının yanı sıra Kayserispor'un var olma mücadelesi için uğraştıklarını, bu yıl yukarılarda yer almaya odaklanacaklarını belirtti. Şehrin de artık kulüpten para kazanacağını ifade eden Gözbaşı, "Hem alacağımız hem de satacağımız futbolcularla gündemi sallayacağımızı buradan bir kere daha duyurmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Yukatel Yönetim Kurulu Başkanı Karataş ise firmanın ismini Kayserispor'a verdikleri için mutlu olduklarını dile getirerek, yeni sezonda sarı-kırmızılı takıma başarılar diledi.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, katkılarından dolayı Yukatel'e teşekkür ederek, Kayserispor'a başarılar dilerken, MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, başkan Berna Gözbaşı'nın her zaman yanında olduklarını vurguladı.

Konuşmaların ardından Gözbaşı ile Karataş, isim sponsorluğu için sözleşmeyi imzaladı. Daha sonra tüm davetlilerin katılımıyla pasta kesildi.

Kaynak: AA / Güncel

Kayserispor Karataş Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title