Haberler

Kayseri Erciyesspor Yara Saracak

Ligin İlk Haftasında Fenerbahçe Karşısında Alınan 6-0'lık Yenilginin Şokunu Üzerinden Atmaya Çalışan Erciyesspor, Bursaspor Galibiyetiyle Yara Sarmak İstiyor. Erciyesspor Başkan Vekili Erol Bedir, '''lige Kötü Başladık, Ama Bursaspor'u Yenip Toparlanacağız'' Dedi.

Ligin ilk haftasında Fenerbahçe karşısında alınan 6-0`lık yenilginin şokunu üzerinden atmaya çalışan Erciyesspor, Bursaspor galibiyetiyle yara sarmak istiyor. Erciyesspor Başkan Vekili Erol Bedir, ```Lige kötü başladık, ama Bursaspor`u yenip toparlanacağız`` dedi.

Pazar günü sahasında oynayacağı Bursaspor maçının hazırlıklarını tam kadro sürdüren Kayseri Erciyesspor`da tüm hesaplar 3 puan üzerine kuruldu. Erciyesspor`un ligin en iyi takımlarından olduğunu, Fenerbahçe karşısında alınan yenilginin bir an önce unutulması gerektiğini söyleyen Başkan Vekili Erol Bedir,

``Futbolcularımızı hırs bastı. Bursaspor maçına biraz da onur maçı olarak bakıyorlar. Fenerbahçe yenilgisi futbolcularımız için en büyük ceza oldu. Hem prim, hem prestij kaybettiler. Onun için ekstra ceza vermedik. Buraspor maçıyla birlikte herşeyin normale döneceğine inanıyoruz`` dedi.

ŞENOL YAVAŞ GİTTİ, SIRA ÖMER KÖZEN`DE

Şenol Yavaş`ı Malatyaspor`a veren Kayseri Erciyesspor, Ömer Közen`le de yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Ankarasporlu Mustafa Sarp`ın 2 gündür takımla birlikte antrenmana çıktığını ve bu transfere bitti gözüyle baktıklarını söyleyen Başkan Vekili Erol Bedir, ``Mustafa Sarp için, Büyükşehir Belediye Başkanı ve Onursal Başkanımız Mehmet Özhaseki, Melih Gökçek`le görüşüyor. Mustafa Sarp`ın da alınmasıyla özellikle orta sahada şişkinlik oldu. Takımda fazla forma şansı bulamayan arkadaşlarımızın önünü açmak istiyoruz. Bu doğrultuda Ömer Közen`in gönderilmesi gündemde`` dedi.

BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Bu arada yönetim pazar günü saat 20.00`de Atatürk Stadı`nda oynanacak Bursaspor maçının bilet fiyatlarını belirledi. Yönetim kurulu, Erciyesspor Bursaspor maçını bayanların ücretsiz izleyeceğini duyurdu.

Erciyesspor Basın Sözcüsü Aşkın Genç, Bursaspor maçının bilet fiyatlarının kale arkası 5, açık tribün 10 ve kapalı tribün 30 YTL olarak belirlendiğini açıkladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title