Haberler

Kayseri 25 milyonluk büyük açılışa hazır

Güncelleme:

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Perşembe günü açılışı yapılacak olan ve 25 milyon TL'ye mal olan 4 ayrı yolun açılış töreninin tüm hazırlıklarını tamamladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Perşembe günü açılışı yapılacak olan ve 25 milyon TL'ye mal olan 4 ayrı yolun açılış töreninin tüm hazırlıklarını tamamladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin trafiği için büyük önem taşıyan 4 ayrı projenin açılışını Perşembe günü yapacaklarını duyurdu. Bekir Yıldız Bulvarı-Şehir Hastanesi Katlı Kavşak-Kuzey Çevre Yolu Bağlantısı, Şehir Hastanesi Katlı Kavşağı 4. Kolu, Osman Kavuncu Bulvarı-Bekir Yıldız Bulvarı Bağlantı Yolu ve Osman Kavuncu Bulvarı-Serbest Bölge Bağlantı Yolu'nun Perşembe günü yapılacak muhteşem törenle açılacağını hatırlatan Başkan Büyükkılıç, "Bu büyük günün heyecanını ve coşkusunu yaşıyoruz. Bu stratejik hamlemiz ile şehrin doğusunu ve batısını birleştiren alternatif güzergahlar oluştu ve yarın açılışını gerçekleştirerek halkımızın hizmetine sunacağız" dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin 21 milyon 250 bin TL yatırım bedeli ile yaptığı 4 ana çalışması, alt yapısı, aydınlatması, çevre düzenlemesi ile toplam 25 milyon TL'ye mal oldu.

BAKANLIK GENEL MÜDÜRÜ BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ'I ZİYARET ETTİ

Öte yandan Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürü Yalçın Eyigün ve beraberindeki heyet, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ı makamında ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç, makamında kabul ettiği heyete Kayseri'deki ulaşım ile ilgili yapılan çalışmalar ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun da katılacağı projeler öncesi bilgiler verdi. Büyükkılıç, yaptığı açıklamada "Ziyarette Sayın Yalçın Eyigün ile şehrimizde yapacağımız çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunduk. Genel müdürü ve beraberindeki heyeti yapacağımız ve kentin ulaşımında büyük rahatlık ve kolaylık sağlayacağını düşündüğümüz çalışmalarımız hakkında bilgilendirdik. Sayın Bakanımızın da cumartesi günü katılımlarını sağlayacağı bu önemli proje ve çalışmalarımızın hemşerilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Memduh Büyükkılıç Kayseri Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title