Haberler

Kate Middleton ve Meghan Markle Anma Törenini Ayrı Balkonlardan İzledi

Güncelleme:

Kraliyet gelinleri Kate Middleton ve Meghan Markle, Birinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 100'üncü yılı için düzenlenen etkinliği statüye göre ayrı balkonlardan izledi.

Cambridge Düşesi ve Sussex Düşesi Meghan Markle, Birinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 100'üncü yılı için düzenlenen etkinliğine katıldı. Meghan Kraliyet Ailesi'nden ayrı bir balkona çıkınca 'Buna alışmalısın Meghan' yorumlarının hedefi oldu.

MARKLE ve MİDDLETON AYRI BALKONLARDAYDI

Kraliyet Ailesi dün tam kadro olarak Birinci Dünya Savaşı'nın sona ermesinin 100'üncü yıldönümünü için düzenlenen anma törenine katıldı. Arkasında 20 milyondan fazla ölü bırakan bu savaşı sona erdiren Mütareke Günü anma etkinliklerinde, Meghan Markle ve ın ayrı balkonlarda töreni izlemesi ise gözlerden kaçmadı.

Kate Middleton ve Meghan Markle anma törenini ayrı balkonlarda izlediPrens Charles'ın eşi Cornwall Düşesi Camilla Parker Bowles, Kraliçe II. Elizabeth, Cambridge Düşesi Kate Middleton

KATE'İN TERCİHİ ALEXANDER MCQUEEN, MEGHAN'INKİ İSE GİVENCHY

Etkinlikte siyah Alexander McQueen marka military bir ceket seçen Kraliçe Elizabeth ve Prens Charles'ın eşi Cornwall Düşesi Camilla Parker Bowles ile aynı balkonda yer alıp etkinliği izlerken, Givenchy marka bir takım tercih eden ise Almanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in eşi Elke Büdenbender ile başka bir balkondan etkiliği izledi.

Kate Middleton ve Meghan Markle anma törenini ayrı balkonlarda izlediAlmanya Cumhurbaşkanı Frank Walter Steinmeier'in eşi Elke Büdenbender ve Meghan Markle

AYRI BALKONDA YER ALMALARI STATÜYE GÖRE BELİRLENDİ

Yakalarına gelincik çiçeği takan Düşes'lerin ayrı balkonlarda olması Kraliyet statülerine göre belirlendi. Ne var ki Twitter bu durumu görmezden gelmedi. Kate Middleton ve le hayranları ikiliyi kıyaslamaya başladı.

Kate Middleton ve Meghan Markle anma törenini ayrı balkonlarda izledi

Kate Middleton

"HERKES YERİNİ BİLECEK MEGHAN"

Daha çok 'Herkes yerini bilecek ' yorumları yapılırken bazıları da 'Kraliçe de olamayacaksın. Bu duruma alışsan iyi olur Meghan' gibi abartılı yorumlar yaptı.

Kate Middleton ve Meghan Markle anma törenini ayrı balkonlarda izlediMeghan Markle

KATE DAHA ŞIK YORUMLARI YAPILDI

Kıyafet konusuna da yorum yapan kullanıcılar, Kate Middleton'ı daha şık ve asil buldu.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Kate Middleton Meghan Markle Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

Tayyar Durden:

Şu nursuz kraliçe kaç sene daha yaşayacak merak ediyorum; surata bak meymenet yok dövecek gibi bakıyor. . .

11
2
yanıtYanıtla
ali:

Kate Middleton a hastayım

3
1
yanıtYanıtla
rec:

bende meghan markleye

yanıt0
yanıt2
Realist:

Meghan güzelleşmiş, hamilelik yaramış, kesin kız doğuracak, bak buraya yazıyorum.

3
0
yanıtYanıtla
hasan:

suratsız dingilizler, 1 numaralı sömürgeci millet. . .

2
0
yanıtYanıtla
DÜNya:

Prens charles anasından önce ölür mü ki?

2
0
yanıtYanıtla
ERCİYES:

KRALİYET AİLESİ NEDEN HERGÜN HABER OLUYOR SAÇMA SAPAN HABERLER SIKILDIK SÖMÜRGECİLERİ GÖRMEYEYELİM

2
0
yanıtYanıtla
Biri pamuk prenses:

Diğeri yedek prenses.

1
1
yanıtYanıtla
snm:

Müstakbel kraliçe Kate olacak olsa da MEGHANN her zaman favorimm. Soğuk nevale Kate asilmiş peh Meghan''ın yanında hiçbir havan yok

1
1
yanıtYanıtla
UA:

Bunlar neyin kafasını yaşıyor

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title