Haberler

Kardeşini Öldüren Ağabey, Hakimin Müebbet Kararını Duyunca Teşekkür Etti

Güncelleme:

Bursa'da uyuşturucu kullanmaması için uyardığı 17 yaşındaki kardeşini, bıçaklayarak öldüren ağabey, hakim karşısına çıktı. Müebbet hapis cezasına çarptırılan ağabey, mahkeme heyetine teşekkür etti.

Bursa'da, uyuşturucu kullanmaması için uyardığı kardeşi Hasan Çotur'u (17) bıçaklayarak öldüren, Gökhan Çotur (27), üçüncü kez hakim karşısına çıktı. Daha önce hakkında verilen müebbet hapis cezası Yargıtay tarafından bozulan Çotur, 2. kez müebbet hapis cezası aldı. SEGBİS üzerinden duruşmaya katılan Çotur, kararı duyduktan sonra mahkeme heyetine teşekkür etti.

UYUŞTURUCU KULLANAN KARDEŞİNİ 4 BIÇAK DARBESİYLE ÖLDÜRDÜ

Olay, 2014 yılında merkez Osmangazi ilçesi Küçük Balıklı mevkisinde meydana geldi. Gökhan Çotur ile uyuşturucu kullandığını iddia ettiği kardeşi Hasan Çotur arasında tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Gökhan Çotur, uyuşturucu kullanmaması yönünde kendisini uyaran Hasan'ı 1'i kalbinden 3'ü de sırtından, toplam 4 bıçak darbesiyle öldürdü.

ÖMÜR BOYU HAPİS CEZASI İSTEMİYLE DAVA AÇILDI

Cinayetin ardından yakalanan Gökhan Çotur tutuklandı, hakkında Bursa 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesinde, 'Yakın akrabayı öldürmek' suçundan ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Görülen davada mahkeme, Gökhan Çotur'u iyi hal indiriminden yararlandırarak ömür boyu hapis cezasına çarptırdı. Yargıtay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığının avukatı katılmadığı için kararı bozarak, dosyayı mahkemeye geri gönderdi.

Yeniden yargılanan Gökhan Çotur'a, bu kez indirim uygulanmayarak ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası verildi. Bu karar da sanığın aldığı cezada indirim yapılması gerektiği belirtilerek Yargıtay tarafından bozuldu.

MAHKEMENİN MÜEBBET KARARINA "TEŞEKKÜR EDERİM" DİYEREK CEVAP VERDİ

Bursa 6. Ağır Ceza Mahkemesinde üçüncü kez hakim karşısına çıkan Gökhan Çotur, duruşmaya, tutuklu bulunduğu Bursa E Tipi Kapalı Ceza ve İnfaz Kurumundan Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi (SEGBİS) üzerinden katıldı. Gökhan Çotur, mahkemedeki savunmasında Yargıtay'ın bozma kararının gerekçesine uyularak hakkında takdiri indirim uygulanmasını istedi. Mahkeme heyeti kısa bir aranın ardından sanığa müebbet hapis cezası verdi. Sanık Çotur, "Teşekkür ederim" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (41)

isimsiz:

İki cümlede ben yazayım. Yapılan çok yanlış ama başında olmayanda anlamaz. Kardeş olarak etrafına zarar verir, sana huzur vermez eve huzur vermez söz dinlemez yemek verirsin beğenmez, çalışmaz sürekli para ister. Devletin alıp tedavi etmezi lazım. Başvurursun kimse önemsemez. Sen götürmek istersin gitmez. Bir sürü aile var bu şekilde olan. Sosyal devletin tedavi ve psikolojik destek vermesi lazım. Toplum olarak çöküyoruz devlet bihaber maalesef.

78
1
yanıtYanıtla
1453:

toplum olarak aile bireylerimize önem verirsek bastan önlem alırız. . tabiki devlet destek olacak ama herkese tek tek nasıl sorgulasın gereken müracaatı yapalım bastan peşinde kosalım. . cocuklarımızı bu devirde sık sık kontrol edelim bası boş bırakmayalım

yanıt0
yanıt0
Nan navnmıda nine:

Uyuşturu satıcılarını öldürse daha iyiydi ama kim bilir neler çekmiştir RABBİM kimseye böyle dertler vermesin

21
3
yanıtYanıtla
adil:

nasıl yaparsın bunu. kardeş canın yarısıdır. nasıl kıyarsın Allah kahretsin seni senin gibileri

4
18
yanıtYanıtla
1:

neden uyuşturucu kullanmasın istedin ölmesin diyemi yoksa para gitmesin diyemi kardeşini öldürdüğüne göre para gitmesin diye

3
19
yanıtYanıtla
fhfghff:

Uyusturucuyu kullanan ve öldüren agabey. Kardesi kullanma dedi diye öldürdü.

yanıt9
yanıt3
DOBRA:

Uyuşturucudan kardeşini kurtarmış hemde sonsuza kadar. Devlet baş yılanları bulup ipte sallandırmadan masumları kurtaramaz.

21
0
yanıtYanıtla
EN BÜYÜK BJK:

Yüce ALLAH şeytana uydurmasın demekki vicdan azabı duyuyor ama uyuşturucu baronları en az pkk kadar bela bu ülkeye

19
2
yanıtYanıtla
KUZEYİN UŞAĞI:

uyuşturucu satan temin eden yardım yataklık eden kim varsa ya asılmalı ya da diri diri yakılmalı.

17
2
yanıtYanıtla
geceye suudilere söverek devam ediyorum:

buna müebbet bir kisiyi öldürdü diye, , , vatan haini köpeklerede lüks odali cezaevi odalari. . adalatiniz batsin. . . .

12
4
yanıtYanıtla
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title